hits

Star Wars Battlefront får mer offline innhold?Star Wars Battlefront har fått mye kritikk for mangel på innhold i spillet.
Særlig offline delen av spillet har fått mye hard kritikk da spillet knapt har noe offline onnhold overhodet.
Det er bare et par nedkuttede spillmoduser fra onlinedelen som kan spilles offline slik at spillere som ikke er så glad i flerspiller har pent lite å ta seg til i spillet.Nå kan det se ut som det går mot bedre tider for offline Battlefront spillere.
Ifølge kundesuppor og en av utviklernet på spillet jobbes det nemmelig med å få alle online modusene til å virke offline.Dette hadde jo vært pretty awesome om de får det til å funke!
Jeg er ingen stor online spiller og har derfor ikke skaffet meg Battlefront, men om de klarer å få alle online moduser til å virke offline mot bots så vurderer jeg faktisk å skaffe spillet.
For det jeg testet av betaen var jo ikke dårlig, det v ar bare ikke noe for offline spillere der.Håper også de lager en separat progression hvor en låser opp stuff og levler opp offline, unlocking stuff is fun after all og det føles bare så slapt å ha alt opplåst med en gang offline slik COD gjør det.
Fingers crossed for at de får online modusene til å funke bra offline. Splitscreen hadde jo vært supoert og.

Hva synes du om at det kanskje kommer mer offline innhold til Star Wars Battlefront?

Kilde: Neogaf
Bilder: Google
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #fps #action #battlefront #starwars

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar