hits

Nyheter fra Playstation ExperienceSony hadde i går sin Playstation Experience pressekonferanse hvor de bød på litt av hvert av nyheter.
Her er de jeg synes var mest interessante:Final Fantasy VII Remake fikk en ny trailer som faktisk viste gameplay. Kampsystemet ser ut til å ligne en del på Kingdom Hearts which could be good. Så faktisk potensielt bra ut dette her, veldig pent og skikkelig flott å høre den kjente musikken igjen. Fingers crossed for at dette faktisk ender opp som et bra spill!Den siste karakteren til Street Fighter 5 ble kunngjort. F.A.N.G heter han og var en sprø raring med hatt som bruker gift i sine angrep. Tja why not? Bra at de fortsetter å lage helt nye karakterer til serien ihvertfall.Vi fikk omsider se en trailer fra det kommende pek og klikk eventyrspillet Day of the Tentacle Remastered. Så virkelig flott ut dette her, de har klart å beholde den wacky fargerike stilen fra originalen. Den forbedrede kavaliteten på stemmene og musikken merktes virkelig og hørtes awesome ut! Spillet virket kanskje litt mer choppy i animasjonen enn jeg husket, men det er godt mulig jeg bare husker feil der, så lenge siden jeg spillte originalen.


Trailer for originalversjonen siden vi ikke fikk se noe av remaken

Full Throttle Remastered ble så kunngjort. Spillet er en remake av det hardbarka motorsykkel pek og klikkeventyrspillet fra 1995 som foregår i en post apokalyptisk verden hvor tradisjonelle kjøretøy er utrydningstruet. Noe som bekrymrer vår hovedperson Ben som er leder av en motorsykkelgjeng. Virkelig et bra spill dette her, superpolert påa lle områder med en flott morsom sans for humor.

Det som trekker litt ned med dette spillet er at det er temmelig kort. Spillet vil ha ny grafikk og forbedret lyd i tilegg til andre extras som kommentarspor.Actioneventyrspillet Yakuza 5 på PS3 fikk endelig en lanseringsdato. 8 Desember kommer spillet ut bare digitalt. Flotte greier, må nok ha meg dette ja for å ha alle i serien, men veldig skuff at det bare kommer digitalt og ikke på disc da.Sony overasket så med å kunngjøre at Yakuza 0, som er en prequel til det første Yakuza spillet er på vei til vesten på PS4. Det var høvelig overaskende da det jo tok 3 år før Yakuza fant veien til vesten. Flotte greier!Don't Starve Together, flerspiller utvidelsen til don't Starve kommer til PS4. Kjekt det, er jo bra med flere spill med lokal flerspiller på kosnollen.The King of Fighters XIV fikk en ny trailer. Dette spillet ser bedre ut for hver trailer vi får se. Virker som de jobber godt med å forbedre den noe uimponerende visuelle stilen spillet hadde i den første traileren. Nå begynner det å se virkelig morsomt ut. Det har hele 50 spillbare karakterer og, not bad! Jeg er faktisk mer spent på dette enn Street Fighter 5. Håper bare det har alle de ekstra modusene SNK såpillene pleier å ha som survival.Det kraftig Dark souls inspirerte Ni-Oh kommer til vesten! Spillet er satt til oldtidens Japan med samuraier og Yokais i et actionrollespill hvor det bare skal noen få treffer til før en dør. En må passe hvert skritt for å komme noen vei her.

Dette er jeg virkelig spent på. Så spennende med et souls inspirert spill med en såpass annerledes setting. Og det at det ikke er From Software som står bak kan jo gjøre at spillet vil by på en del nye vrier på souls formatet. Exciting!Roguelike top down skyktespillet Nuclear Throne er nå ferdig utviklet og er ute nå på pc, ps4 og vita. Endelig, det tok jaggu sin tid før de ble ferdige med dette. Gasnke morsomt dette her, jeg har det på pc selv og har spillt det litt. På tide å give it another go nå som det er ferdig.Et helt nytt spill kalt Brutal ble vist frem. Det ser ut til å vøre inspirert av gamle rogue spill med ascii tegn. Bare at i brutal er ascii tegnene klistret på 3d grafikk. Hvordan type spill dette eksakt er er noe usikkert annet enn at det har action med sverd og slikt. Om det har rollespill og roguelike elementer kan jo dette bli spennende. Den visuelle stilen var litt morsom.Actionrollespillet Fat Princess Adventures er ute nå på PS4. Spillet er et actionrollespill med fokus på loot og flerspiller. Selv var jeg aldri noen stor fan av Fat Princess spillene, men tar med nyheten siden spillet er ute nå. Alltid kjekt med slike kunngjøringer.Ace Combat 7 ble kunngjort til PS4. Spillet er en arkade flysimulator fra Japanske Project Aces og byr på action oppe i skyen blandet med en engasjerende jistorie. Jeg har alltid vært fascinert av serien selv om jeg ikke har spillt den særlig mye. Blir jo interesasnt å se hvordan dette blir når utviklingen er lagt til Japan igjen etter forrige spill som ble utviklet i usa til lunken mottagelse.Ni No Kuni 2 ble kunngjort til PS4. Nok en gang utviklet av Japanske Level-5 Games og samme karakterdesigner og komponist som sist gang. Så jo fargerikt og pent ut dette her selv om det på samme tid virket ganske standard når det kom til historie. Sky liten hvoedperson som må lære at han er sterk nok til å overkomme whatever the evil is ved hjelp av sine venner, men kan jo bli morsomt fordet.Musikken i traileren virket skuffende generisk dog.- Det første Ni No Kuni har et til tider vidunderlig flott soundtrack så håper oppfølgeren klarer å leve opp på det området også. Ingen tegn til anime filmsekvenser fra Studio Ghibli dog, men så har vel de sluttet med å produsere anime nå da så 1kasnkje ikke så rart.

Alt i alt var det jo litt av hvert av nyheter her.
Noe du syntes var interessant?

Bilder: Google og Dualshockers
#spill #gaming #ps4 #ps3 #vita #action #rpg #jrpg #adventure #souls #nioh #namcobandai #tecmokoei #level5 ¤ninokuni2 #brutal #finalfantasy #ffvii #finalfantasy7 #remake #queenix #cloud #dott #lucasarts #dayofthetentacle #capcom #fighting #kofxiv #kof14 #kingoffighters14 #streetfighter5 #capcom #snk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar