Nyheter fra gårdagens Nintendo Direct

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i går og den var faktisk ganske så bra, litt av hvert av stuff der.
Den startet med vår gode venn Satorou Shibata som takket for all omtanke etter Iwatas bortgang tidligere i år. Bra at de bemerket det, Iwata deserved as much.

Så ble Zelda Twilight Princess kunngjort. Og det så ut som en litt skarpere versjon av Twilight Princess. Ser ut som de har gjort skuffendel ite med denne nye versjonen.
Bare gjort det skarpere og så called it a day, not very exiting if you ask me. Jeg har jo spillet på gamecube fra før jo.

Og selvfølgelig hadde de en ny amiibo figur på lur i forbindelse med Twilight Princess HD, Midna sittende på WOlf Link. Gotta say it does look pretty nice, men jeg liker bare ikke kosneptet med amiibos, føles så griskt liksom og det aller verste er jo at de ofte låser bort innhold i spill bak figurene. Bad Nintendo, bad!

Mario & Luigi: Paper Jam Bros ble vist frem igjen. Spillet hvor Paper Mario og Mario & Luigi universene blandes. Ser jo ihvertfall fargerikt og sprettent ut dette om iikke annet. Litt skuff at det ser ut som det er det kjedelige Sticker Star Paper universet som er med da, booring.

Et nytt powerup kort system til spilelt ble kunngjort hvor en kan bruke in game cards til å hjelpe seg i kamp og selvølflgelig kan en bruke amiibos til å låse opp kort. Those cards better not be amiibo exclusive! Because if they are that reallllllly sucks Nintendo!


Ikke så lenge til spillet kommer ut heller, men så harj eg jo alle de andre Mario & Luigi spillene å kalre først så ikke nos tress med kjøp av dette for min del.

Vi fikk også se en ny trailer fra rollespillet Xenoblade Chronicels X, tja ser jo ikke så helt verst ut dette, men litt generisk og.
Blir vel å kjøpe det bare for å ha det i hyllen etterhvert, men ikke noe stress her heller.

En ny trailer fra actionrollespillet Final Fantasy Explorers ble også vist frem. Kan jo bli litt morsomt dette her, ser jo fargerikt ut og høvelig mosnter hunter’ey.
Could be fun om kampsystemet er bra.

Og jepp squeenix har selvfølgelig en collectors edition på lur 😛

Pokken tournament ble kunngjort for Wii U omsider. Ikke så overaskende siden arkadeversjonen visstnok har gjort det temmelig dårlig så de vil vil vel få det ut på wiii u så fort som mulig. Så jo faktisk litt morsomt ut, skikkelig trøkk i angrep og pent visuelt var det jo også. Litt weird at det ser ut som pokemon er besatt av ånder av mennesker el no sånt.


Enda en stund til spillet kommer dog.

Pokemon Super Mystery Dungeon fikk en utgivelsesdato i europa, 19. februar 2016.
Ser fram tild ette spillet, det er jo egentlig en roguelike og bygger på mystery dungeon spillene med tilfeldig genererte dungeons og loot which is fun.
Over 700 pokemon er å finne i spillet også så det er mange å finne.

En ny karakter til Hyrule WArriors Legends på 3DS ble kunngjort. Linkle er en jente som ser mistenkelig ut som Link og vygger jo på den tegningen i artboken fra spillet som er blitt omtalt som både Links datter eller en slags søster, eller bare en kvinnelig versjon av Link.  I traileren nevnes det bare at hun er en jent som bor i et hus et sted, ingen relasjon til Link nevnes. Morsomt at Nintendo gjør dette ihvertfall, kinda like her design.

Spillet har visst fått en litt cel dhadet look på 3ds siden vi så det sist. Virker som nintendo liker å benytte seg av denne effekten på 3ds porter av spill siden smash bros også hadde det. Not a fan personally, liker ikke de sorte linjene i omriss på alt, ødelegger det visuelle uttrykket.

Så kom det et par overaskelser.
Dragon Quest VII 3DS som kom ut i japan 2013 kommer til europa. Folk hadde jo etterhvert begynt å gi opp håpet om at spillet skulle komme ut utenfor Japan, men nå er det altså på vei. Skal visst være et flott jrpg spill dette her, fargerikt og pent ser det jo ut og. Might be worth checking out når det kommer ut i 2016.

Og det var ikke alt, Dragon Quest VIII kommer nemmelig også ut her i vesten i 2016.
Spillet kom ut i Japan i sommer og byr på en masse nytt over PS2 originalen som nye karakterer, bosser og nye story kapitler.
Likte PS2 spillet ganske godt og mer innhold er jo bra. Det er litt nedkskalert visuelt som jo er litt synd, men nytt innhold veier jo opp.

Fire Emblem Fates blir også delt opp i to spill her i europa dessverre. Hvert av spillene har en egen story, slik at vil en ha alt må en altså kjøpe to spill og selv da får en faktisk ikke absolutt alt siden en tredje story kommer som betalt dlc senere. MEN there’s still hope, for det kommer nememlig en special edition av spillet som visstnok skal ha alle tre storyene på samme spillbrikke. Så var det bare å håpe den ikke blir for dyr. En ting er ihvertfall sikkert, jeg skkal ha den special Edition versjonen!

Og så ble Cloud kunngjort som en spillbar karakter til smash Bros.
Jepp Cloud, en karakter fra et spill som aldri har vært på en nintendo konsoll før i et spill som feirer nintendos historie hvor alle ka rakterer ihvertfall på ett eller annet tidspunkt har vært på en nintendo kosnoll. Dette fpøles bare som the internets fikk viljen sin uten at Cloud egentlig har noe i Smash å gjøre. Skulle heller vært Phoenix Wright eller Professor Layton.

Stil hope for more Smash karakterer da det kommer en Smash Bros direct i desember. C’mooon Phoenix n Layton!
Alt i alt en ganske god Direct dette her selv om det ikke ble noe Great Ace Attorney kunngjøring. Synd Yo-Kai Watch ikke ble snakket om heller, det er jo ute i usa nå så hadde håpet det ville komm,e tidlig i 2016. Looks kinda fun that one.

Hva syens du om nyhetene fra gårdagens Nintendo DIrect?

Bilder: Nintendo og Google
#spill #gaming #blog #nintendo #nintendodirect #ff7 #finalfantasy #finalfantasyexplorers #dq #dragonquest #jrpg #adventure #action #zelda #strategy #fireemblem #pokken #fighting

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg