Ukens interessante spillutgivelser – What’s old is new once more

Denne uken har vi tre interessante spillutgivelser.


Street Gangs/River City Ransom på NES

Husker du Street Gangs på NES, eller River City Ransom som det het i USA?
Det klassiske beat’em up spillet med rollespillelementer med de karakteristiske firkantede karakterene?

Nå er de tilbake i River City Super Sports Challenge – All Stars Special, et nedlastbart spill til PS3.
Vel jeg tror ihvertfall det er på onsdag, jeg kan nemmelig ikke finne noen europeisk dato for spillet enda, det kommer ihvertfall ut i usa på onsdag.
Spillet er et slags sportspill med forskjellige grener som Yumemicho Cross-Country, Hinderløype, Camphor Ball og Battle royale.

Men dette er ikke et tradisjonelt sportspill, her handler det om å vinne for enhver pris, og en kan ta alle midler i bruk. En kan slå og sparke motstanderne sine, angripe dem med våpen som pinner, treningsutstyr og hva annet en kan finne rundt omkring. Så det er på en måte en slags blanding av et sportspill og en beat’em up.
Spillets grafikk er en morsom sprø blanding av NES og nymoderne stiler hvor karakterene ser ut akkurat som de gjorde på NEs, mens omgivelsene er moderne grafikk.

Dette tror jeg kan bli morsomt. Jeg liker godt Stret Gangs på NES og har sansen for det spesielle visuelle uttrykket de har gitt spillet her. Så var det bare å håpe det kommer ut her i europa også og at det ikke blir så dyrt. Da kan det kanskje være verdt en titt?

Så på torsdag kommer eventyrspillet Bulb Boy ut digitalt til pc på Steam.
Spillet er et pek og klikk eventyrspill, litt om handlingen:
One gloomy night, Bulb Boy wakes suddenly from a frightening nightmare to discover that evil has overshadowed the Bulbhouse. His family has disappeared and there are horrid monsters lurking in the shadows. Gather the courage and use his glass head to save everything he loves.

Spillet har en litt spesiell visuell stil, litt cutsey, men samtidig litt dystert også. And also it’s very green 😛
Jeg er glad i pek og klikk eventyrspill og likte stemningen og stilen på dette, worth a shot I’d say.

Også på torsdag på steam kommer Galak-Z på Steam til PC.
Ropguelike romskip skytespillet kraftig inspirert av 80 talls space anime serier.
Bretene i spillet er tilfeldig genererte, styr romskipet ditt rundt, skyt fiender, transformer om til en badass mech robot med lasersverd og bank fiender i nærkamp, samle opp blueprints som gir tilgang til nye våpen powerups og husk på, dør du må du starte forfra då den episoden du var kommet til så her gjelder det å holde seg i live!

Ser fram til dette her, har ventet på pc versjonen siden det kom ut på PS4 i sommer. Det ser virkelig polert ut, flott animert og fargerikt, og virker å ha veldig responsive kontroller. Og det tilfeldig genererte aspektet er også spenennde. Skal si det har vært mange spennende spill med tilfeldig generert innnhold den siste tiden 🙂

Noen av disse du kunne tenke deg å teste?

Trailere:

Bilder: Photoshop og Google
#spill #gaming #blog #pc #ps3 #psn #action #roguelike #shootemup #shmup #rivercityransom #bulbboy #2d #adventure #pointandclick #galakz #RiverCitySuperSports Challenge #steam

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg