Galak-Z har fått utgivelsesdato på PC

Tadah!
Romskip roguelike spillet Galak-Z har omsider fått utgivelsesdato på PC.
29 oktober komme pc versjonen ut digitalt på Steam og den har faktisk en ny modus også, arcade mode.

Arcade mode er for dem som synes spillet ble for vanskelig og lar sen starte på nytt på det oppdraget en døde istedenfor å starte helt forfra på oppdrag 1 på episoden en døde på.
Spillet er nememlig delt opp i episoder og hver episode har så og så mange oppdrag, dør en f.eks på oppdrag fire i episode 2 så vil en måtte starte helt på nytt på episoden. Men altså ikke i arcade mode.

Spillet er et fargerikt romskip skytespill med tilfeldig genererte brett hvor en utforsker store områder banker opp diverse fiender og finner loot n other good stuff. Ens romskip er veldig manøvrerbart og kan zippe rundt omkring tememlig fort om en behersker kontrollene.
Det er inspirert av space 80 talls animeer som Gundam og Macross blandet med amerikanske tegnefilmserier og har en fargerik visuell stil.

Har sett fram til å teste dette siden det kom ut på PS4 for en del måneder siden. Ser morsomt ut, virker veldig polished. JEg har sansen for den fargesterke stilen på spillet, litt fresht liksom.
Det ser ut som et spill hvor det å komme seg noen vei er opp til spilleren. Det gjelder å mestre spillets kontroller og konsentrere seg. Klarer en det tror jeg dette kan bli morsomme greier!
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Bilder: Steam
#spill #pc #steam #indie #galakz #galak-z #roguelike #action

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg