Ukens interessante spillutgivelser: Tales of Rebels in Space

Denne uken har vi et par interessante spillutgivelser.
På tirsdag kommer omsider Rebel Galaxy ut på PC (mac og ps4, xbox one versjon kommer snere i år) digitalt på steam og gog.
Spillet er et åpent romskipspill hvor en flyr rundt i et svær tilfeldig generert galakse og kan gjøre stort sett hva en vil.
En kan mine asteroider etter verdifulle mineraler, være transportskip og fokusere på kjøp og salg, ta oppdrag fra den lokale romstasjonen, være rompirat you name it.

Det som skiller spillet litt ut fra andre åpne romskipspill er at hele spillet foregår på et 2d plan, altså spillet er i 3d, men en kan ikke kjøre opp eller ned. Dette er gjort slik pga spillets kampsystem som minner litt om det vi så i Assassin’s Creed Black Flag.

En styrer nemmelig ikke et lite romskip i dette spillet, men et svært cruiser skip med massse kanoner både her og der. Når en kamp bryter løs kan en så i tilegg til å styre skipet sitt ta over kontrollen over kanonene og sikte på fienden som om det var et vaskeekte sjøreøverskip en styrte.

Dette gleder jeg meg virkelig til å teste.
Jeg har alltid vært glad i åpne romskip spill vhor en kan gjøre hva en vil sjangeren, men de aller fleste spillene er så utrlig kronglete og kompliserte. Rebel Galaxy er kjempelett å sette seg inn og, men samtidig skal det være bra dypt også med en stor mengde customizering av alle aspekter av ens egent romskip.  Spillet har også en litt særegen Firefly aktig spcace western setting som jo kan bli litt morsomt.

Spillet er jo utviklet av et par ex Torchlight utviklere, jeg er spent på om de har klart å få til et romskipspill med den samme flotte bruken av tilfeldig genererte elementer som Torchlight serien klarte.

Overlord: Fellowship of Evil kommer også ut på tirsdag til pc, ps4 og xbox one.
Tl forskjell fra de tidligere Overlord spillene som var litt i tsil med Pikmin er dette nye spillet mer likt en loot action rpg ala Diablo.
En utforsker tilfeldig genererte områder, leter etter loot og banker diverse baddies alene eller i opptil fire player coop.
Jeg er egentlig ikke sånn veldig interessert i dette, likte ikek de forrige Overlord sspillene noe særlig, men jeg liker loot action rpgs så kaaaaanskje verdt a looksee?

Action jrpg spillet Tales of Zestiria er også ute på pc denne uken, ps4 og (ps3 versjonen kom vist i roggie uke.)
Tales of serien har aldri klart å fenge meg, men dette nye ser jo ikek helt ille ut. Ihvertfall en flott fargerik visuell stil på det. Mayhaps verdt en titt?

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

 

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #blog #pc #ps4 #ps3 #ps4 #xboxone #action #rpg Eopenworld #rebelgalaxy #indie #overlord #talesof #jrpg #adventure #
OverlordFellowshipofEvil

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg