hits

Far Cry Primal - Bilder, Trailer og InfoDer var Far Cry Primal offisielt kunngjort gitt.
Spillet finner sted 10 000 år før kristus i landet Oros og følger Takkar, en erfaren jeger og den siste overlevende fra sin jegergruppe,
En må crafte våpen og hjelpemiddler fra benene av beseirede dyr, jakte etter mat, mestre ild og slåss mot farlige dyr og fiendtlige stammer for å overleve.Outposts er tilbake, det samme er ild som sprer seg (som i Far Cry 2?) i tilegg til nye features som det at døde kropper kan tiltrekke seg andre dyr eller fiedner pga lukt. Det virker også som en får en tam sabeltanntiger.
Kamp og bvegelses systemene er endret på i forhold til de andre Far Cry spillene, dog i hvilken grad vites ikke enda.
Spillet har bare single player og kommer ut allerede februar 2016 til PS4 og Xbox One og til PC i mars.Hmm tja, tjo.
Det er jo potensiale her, men alt beror på hvor annerledes spillet er fra de tidligere far cry spillene. Jeg begynner å bli litt lei den samme oppbyggingen med tårn og billionsvis med collectibles bare for collections skyld nå.
Om spillet har et bra kampsystem både melee og ranged og samtidig føles nytt og byr på en rekke nye gameplay systemer så kan jo dette bli interessant.
Jeg liker ihvertfall godt at de kunngjorde spillet såpass nært utgivelsesdatoen (om det ikke blir forsinket da)Litt vrient å få noe inntrykk av hvordan spillet er bygd opp utifra traileren.
Usikker på om noe skal forestille gameplay, deter jo f.eks en gruppe mennesker som angriper den mamutten, er det slik i spillet også mon tro? Det kan jo være vi får se spillet demonstrert på sonys Paris Gamesweek pressekofneranse senere i månenden. Should be interesting.
Hva synes du?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar