hits

Bloodborne The Old Hunters kunngjortDa har omsider utvidelsen til Bloodborne blitt kunngjort.
Bloodborne THe Old Hunters heter den og finner sted i en mararittaktig verden hvor Hunters fra fortiden er franget for alltid.
Utvidelsen byr på nye områder full av farer, belønninger og dødelige monstre som den nye bossen Ludvig. En vil kunne finne flere nye klær og våpen som Simon?s Bowblade  samt ny magi som vil gi en mer variasjon i kampstrategier.
En vil også møte nye karakterer og lære mer om historien til jegerne som gjorde byen Yharnam til deres jaktområder.Bloodborne The Old Hunters kommer ut digitalt 24 november.
I japan får de også en versjon på disc som inneholder både Bloodborne og utvidelsen kalt Bloodborne The Old Hunters Edition. Den er ikke kunngjort for vesten enda dessverre.Finally fikk de kunngjort utvidelsen!
Skal bli morsomt å få nytt content i Bloodborne.
Spent på å utforske de nye områdene.Bare når jeg ser på bildene får jeg lyst til å dra tilbake til Bloodbornes flotte dystre forvridde verden.
Håper bare det er masse nytt her, er litt bekyrmet for at det ikke er så mye nytt, vil ikke ha bare litt content I want a lot! :P
Håper den discversjonen kommer ut her også, hadde vært så kjekt å hatt alt samlet på en plate.
Er du spent på Bloodborne The Old Hunters?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar