hits

Masse bilder fra Phoenix Wright Ace Attorney 6 + mer infoCapcom har sluppet en masse nye bilder og litt info om Phoenix Wright: Ace Attorney 6 til Nintendo 3DS.
Phoenix reiser til det nye mystiske landet "for a certain goal".
Landet har ingen advokater og dommere trekker beslutninger fra "oracles of spirits" for å bestemme sine dommer.Bokuto Tsuani (den lille monken) er en tuour guide som Phoenix stepper inn for å forsvare i retten akkurat i siste liten.
Den mystiske damen på bildene er ikke en advokat, vitne eller en dommer, men er en nøkkelperson som f.eks Athena i AA5. Hun har en "fjerde rolle" i retten.
Det er ike avklart om hun er Phoenix assistent.Basisen for at utviklerne ville la Phoenix Wright dra til et nytt land er at de følte at ingen av de adnre advokatene i Japan/Amerika kunne måle seg med ham lengre.
Og at det å la ham dra til et land som beror på ånder for å avsi dommer vil legge til nye muligheter for turnabouts i rettsaker.
En kan nå slå av hints i spillet samt at spillet vil ha mindre åpenlyse clues til løsninger.Hmm, detet var jo interessant.
Landsbyen i bildene minenr jo en del om Kurain, klanen Maya er en del av.
Skjønenr ikke helt hvorfor utviklerne vil at Phoenix skal være en sånn superadvokat som er så sinnsykt mye bedre enn alle andre.
Hva var g alt med å abre la ham være en vanlig god advokat, blir liksom så overdrevet superhero greie det her.  Hovedpersoner trenger ikke være så superspesielle, det funker bare mot sin hensikt til tider, ihvertfall for meg.Lurer på hvemden mystiske  damen er.
Hun ligner en del på Maya, spesielt i artworket og på hårsveisen.
Men hun har en annen farge på øynene og virker noe spinklere og yngre? enn Maya.
Blir jo litt skuff om storyen er at Phoenix Wright leter etter Maya og at hun bare dukker opp til slutten.
Håper hun fremdeles tar rollen som Phoenix assistent, blir litt wasted oppurtunity if not.Visuelt ser det jo veldig pent ut, ligner en god del på AA5 med den fargerike stilen.
Selv likte jeg Layton vs Phoenix Wright stilien litt bedre med de mer dempende fargene tror jeg.
Hva syens du?


Haha, can't have a Aec Attorney game without the Judge! :D

Bilder: Neogaf
#spill #gaming #3ds #adventure #visualnovel #aceattorney #phoenixwright #capcom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar