hits

Phoenix Wright: Ace Attorney 6 kunngjortCapcom har kunngjort at et nytt Ace Attorney spill er på vei.
Nemmelig Phoenix Wright: Ace Attorney 6.
Spillet er til Nintendo 3DS og har nok en gang Phoenix Wright selv i ovedrollen og tro det eller ei men det kommer også ut her til lands har capcom bekreftet.Det vi vet om handlingen så langt er at Phoenix Wright er på besøk i et mystisk land for en ukjent grunn og blir der involvert i en sak som må løses i kjent stil. Innbyggerne i dette landet tror på de dødes ånder og i deres rettsaler er det et stort vannspeil i gulvet. På 3dsens øverste skjerm ser vi bilder og ord som flyter i vannet, mens på den nedre skjermen ser vi noe som ser ut til å være et vitnesbyrd og en mulighet for å vise frem bevis eller noe lignende.Vi ser også en ny karakter, en munter monk in training kalt Bokuto Tsuani. Han jobber også som en tour guide på fritiden og elsker å fortelle fakta om landet. Når han starter har han vanskelig for å stoppe.
vi kan også se en ung jente på et av bildene, men hennes rolle er hittil ukjent bortsett fra at vi vet at hun ikke er en prosecutor, witness, nor judge.


The Great Ace Attorney

Dete var jo spennende, og bra kort tid etter The Great Ace Attorney kom ut også.
Dessverre er det ikke Shu Takumi som er regissør, menTakeshi Yamazaki som jo stod bak det ikke akkurat supre Ace Attorney 5.

Det var jo ganske skuff å høre. AA 5 føltes som et fan laget spill syens jeg, det føltes bare ikke som en ekte del av Ace Attorney universet. Artworket på bildene får meg også til å tenke på AA 5 med en gang, triste greier. Men altså det er jo en sjangse for at de har lært av sine feil da sp figners corssed for det. Håper Maya dukker opp igjen!


The Great Ace Attorney

Veldig skuff at det fremdeles ikke er noen tegn til at Shu Takumis nyeste Ace Attorney spill, The Great Ace Attorney vil bli oversatt og komme ut her. Er veldig spent på å få prøve det spillet og det ser bare mer og mer ut som at det ikke vil komme ut her :(
Har et ørklite håp om at Capcom oversetter både AA 6 og Great Ace Attorney og gir ut begge samlet på en spillbrikke, det hadde jo vært supert!

Hva syens du om at Ace Attorney 6 er på vei?

Bilder: Siliconera, Google og Neogaf
#spill #gaming #3ds #adventure #visualnovel #aceattorney #phoenixwright #capcom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar