hits

Super Mario Maker låser vekk innhold i 9 dagerNintendo har sluppet en video med en del ny info om det kommende Super Mario Maker til Wii U.
I spillet lager en bret til spillene Super Mario Bros, Super Mario Bros 3, Super Mario World og New Super Mario Bros U.
Nå viser det seg at Nintendo låser vekk 48 av de 60 gjenstandene en kan bruke til å lage brett med i 9 dager!Når en starter spillet første gang er det bare 12 objekter en kan bruke til å lage brett med, så vil de gradvis dryppe flere objekter gjennom 9 dager før en har alle 60 til slutt. En må spille minimum 5 minutter hver dag for at det skal gjelde som en dag av de 9.C'mon Nintendo!
Tenk å sette opp en slik kunstig barriere for når vi får tilgang til alle objektene i spillet vi har kjøpt.
Om de er redde for at folk bli overveldet så bare la det være et valg i spillet å slå på advanced eller noe for å la oss få alle objektene i starten, ikke gjem det bak en tidslås som en ikke kan gjøre noe som helst for å påvirke.Det kan virke som Nintendo har blitt besatt med å prøve å få folk til å komme tilbake til spillene deres, de gjorde jo noe lignende iSplatoon hvor masse av innholdet var låst bort og så ble dryppet ut over noen måender.
Dette er ikke veien å gå for å få spillere til å fortsette å spille spillene deres Nintendo!
Tenk om noen kjøper Super Mario Maker og så blir de lei etter kort tid fordi det er så få muligheter i det siden de har låst vekk så mye av innholdet?Først Konami med Tidslåser i Metal Gear Solid V og nå Nintendo med nesten samme sak i Super Mario Maker.
Hva skjer med spillverdenen for tiden?
Hva synes du om at du må vente i hele 9 dager før du får tilgang til alt i Super Mario Maker?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar