hits

Disney jobber med en alternativ versjon av The Dig?Det har dukket opp noen virkelig spennende rykter om Lucasarts pek og klikk eventyrspillet The Dig.
Spillet handler om en gruppe astrounauter som blir sendt opp for å sptenge en stor mystisk meteor som nærmer seg jorden.
Det bygget på en ide av Steven Spielberg som han mente ble for dyr til å filmes.
Spillet hadde en lang og problemfylt utvikling og kom til slutt ut i 1995 til ganske god mottagelse. Det var ikke like humorbasert som Lucasarts tidligere spill og fokuserte mer på scifi.Nå ryktes det at Disney jobber med å gjøre klar en alternativ versjon av The Dig for utgivelse 30 november.
Spillet hadde som sagt en lang vanskelig utviklingsprosess og skiftet også hoved designer, denne alternative versjonen skal være den versjonen den første deisgneren, Brian Moriarty jobbet med.Hans utgave av spillet skal ha vært langt mer ambisiøs enn den versjonen som ble utgitt.
Ifølge Moriarty kom hans utgave så langt som til en spillbar alpha.
Tenk om dette faktisk stemmer og at vi faktisk får en helt ny versjon av The Dig!Jeg mener, det er så mange spørsmål.
Vil spillet ha samme pixelstil som originalen eller vil det være HD? Vil spillet ha stemmer eller er det bare tekst, og isåfall vil de få tilbake de gamle stemmeskuespillerne med Robert Patrick i spissen?
Dette virker bare helt sprøtt!Selv synes jeg The Dig var ganske bra, har aldri klart det da, men kommet et stykke på det.
Det hadde en spesiell og gripende stemning, hva var det for noe mystisk som befant seg der ute i rommet? Musikken var også veldig stemningskapende og spillet var også virkelig polert med skikkelig flotte animasjoner, vakre bakgrunner og bra stemmeskuespill.
Håper virkelig dette ryktet stemmer.
Har du spillt The Dig?

Her er introen the The Dig:Kilde: Neogaf
Bilder: Neogaf og Google
#spill #gaming #pc #pointandclick #adventure #2d #lucasarts #thedig #disney

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar