hits

Zombiu kunngjort til PC, PS4 og Xbox OneUbisoft har kunngjort at Zombiu omsider kommer til pc, ps4 og xbox one og har skiftet navn til Zombi.
Og det er ikke lenge til heller, 18 august blir spillet å finne digitalt på alle ovennevnte platformer, bare digitalt dog, det får ingen fysisk release.
Spillet er et survival horror spill satt til et zombifisert London. Her gjelder det å lete etter resursser som mat, våpen og andre hjelpemidler og ikke bruk mer enn du må for det er ikke mye å finne der ute!Denne nye versjonen vil by på noen endringer fra originalversjonen som kom på wii u i 2012.
Blant annet er det lagt til to nye melee våpen, en spade og et balltre, samt har de gjort noen endringer på kontrllene sine de andre platformene jo ikke har noen gamepad. Radaren er nå på hovedskjermen og dukker opp når den trengs, de vil fokusere på et minimalistisk gui som på wiiu.Dette var jo morsomt, godt at de omsider kunngjorde det og at det er så kort tid til det kommer også!
Likte wii u versjonen veldig godt, et av de beste survival horror spillene de siste årene.

Så ja jeg blir nok å teste denne nye versjonen, det er v erdt å spille igjen og er spent på hvordan de nye kontrllene vil funke uten gamepaden.
Spillet har også en morsom feature som innebærer at når en dør gjenoppstår en som en zombie med alt utstyret en hadde på seg da en døde.Denne zombien kan også oppstå i en annen spillers spill slik at en må kjappe seg for å finne og beseire zomgien for å ikke tape alt utstyret.
De har ikke nevnt dette i pressemeldingen og infoen om nyversjonen så håper bare de ikke har kuttet den, synes det var litt morsomt, og det hjalp jo litt på også for andre spilleres zombier hadde jo av og til masse utstyr på seg.

Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:


Kilde og bilder: Neogaf
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #ubisoft #fps #survivalhorror #horror #zombi #zombiu #fps

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar