hits

Odin Sphere Leifdrasir kunngjort


Atlus har kunngjort at en ny HD versjon av spillet Odin Sphere er på vei til ps3, ps4 og vita.
Odin Sphere Leifdrasir er en remake av ps2 action rollespillet Odin Sphere med en forbedringer og nytt innhold.Odin Sphere er et 2D sidescrollende actionrollespill vhor en spiller som fem forskjellige karakterer smed historier som krysser veier på enkelte steder..
Spillet har et action sanntids kampssytem ala en beat'em up, med crafting, character customizing, cooking og alkemi. I tilegg ser det ut som denne remaken vil legge til platforming, at en bruker forskjellige hjelpemidler til å komme videre, items som låser opp nye områder ala Metroidvanias, nye kampegenskaper, ny bakgrunns grafikk, nye bosser, nye fiender og mere til.
Spilelt vil også ha en "classic mode" for dem som er fan av det originale spillet.Dette kan jo bli morsomt, det at det faktisk er en remake og ikke bare en HD Remaster gjør at jeg er mye mer interessert.
riktignok er jeg ikke så kjempefan av originalen. Den så veldig fin ut på PS2 også, men det føltes veldig stivt og ble fort repetitivt. Om de kan fikse dette samt legge til en masse nytt så kan jo dette bli et flott spill tror jeg.

Odin Sphere Leifdrasir kommer ut i Januar 2016 i Japan på ps3, ps4 og vita.
Håper spillet kommer hit på alle formatene.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Bilder: Neogaf og Youtube
#spill #gaming #odinsphere #hdremaster #remake #atlus #OdinSphereLeifdrasir #2d #vanivvavare #action #rpg #platform

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar