hits

Microsofts E3 pressekonferanse - Inntrykk

Da var Microsofts pressekonferanse over.De største nyhetene var at Xbox One får backover kompatibilitets støtte.
Altså en kan nå spille Xbox 360 spill på Xbox One.
Foreløpig er det bare noen få spill som virker, men det vil være over 100 kompatible 360 titler før året er omme og flere viol legges til i fremtiden.
Dette var jo kjekt, en ting de har over Sony. Mange har håpet at de nye konsollene skulle får bakover kompatibilitet og nå har faktisk Xbox One fått det. Vel forhåpentligvis vil alle spill finke der etterhvert, men siden hver publisher må si ja for at spillet skal funke på xbox one spørs det nok. Da taper de jo potensielle salg av hd remasters og vi vet jo alle hvor populære de er.Det neste store de kunngjorde var Xbox Game Preview.
Dette er i bunn og grunn earlya ccess på xbox one. En kan kjøpe spill før de er ferdig utviklet, heldigvis kan en også teste en gratis demo først for å sjekke om spillet er verdt å kjøpe.
Aaaagh, Early Access fortsetter å sre sine mørke vinger. Hvor ender dette opp? Blir ingen spill ferdige lengre?
Microsoft drar spillindustrien i feil retning her synes jeg.En litt mer positiv nyhet var Rare Legacy, en spillsamling med 30 rare utviklede spill som Banjo Kazooie spillene, Perfect Dark spillen og NES spill som Battletoads og Snake, Rattle n Roll.  Rare Replay komemr ut 4 august og skal vist bare koste ca 250 kr, not so bad that.Microsoft kunngjorde også at Fallout 4 får mod støtte på Xbox One. Alle mods til spillet vil også funke på Xbox One. Dette er jo kjekt for Xbox One eiere.
Og dette var nok de største nyhetene fra Micrisoft pressekoneeranse. På spillfronten var det lite å hoppe i taket over.
Hva synes du om Microsofts pressekonferanse?

Trailer for Rare Replay:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar