hits

Transformers Devastation avslørtNettsidene til butikkkjeden Bestbuy har visst vært litt kjappe med å legge ut spill på sin nettbutikk.
Et nytt spill med navn Transformers Devestation dukket nemmelig opp på deres nettsider i dag.Spillet er på vei til ps3, ps4, 360 og xbox one (muligens pc og) og er et character action spill i stil med Bayonetta og Devil May Cry.
Spillet er under utvikling av Platinum Games (Metal Gear Rising, Bayonetta) og byr på kjapp action med kjøretøy angrep, counterattacks og uendelige komboer i et unikt kampsystem.  Frem spillbare roboter som Optimus Prime, Bubblebee, Sideswipe, Wheeljack, og Grimlock.Dette kan jo bli morsomt, visuelt sett ser det jo ganske så flott ut og heldigvis bruker de det tradisjonelle G1 utseende på robotene.
Siden spillet ser ut til å komme fyfisk har jeg et håp om at dette faktisk kan bli et bra character actionspill i motsetning til Legend of Korra som kom fra samme spillutvikler i fjor.Det var virkelig ikke et bra spill, og var j også fra Platinum games. Det var jo bare et lite nedlastbart spill dog så håper Transformers Devastation har fått mere budsjett å rute med.
Figners corssed!
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Kilde og bilder: Neogaf
#spill #gaming #ps3 #ps4 #360 #xboxone #transformers #transformersdevastation #platinumgames #platinum #action

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar