hits

Koji Igarashis nye spill er Bloodstained: Ritual of the NightDa var Castlevania spillskaper Koji Igarashis neste spill kunngjort.
Spillet heter Bloodstained: Ritual of the Night og har en kickstarter kampanje som er i gang nå.
Spillet vil være et Castlevania Symphony of the Night inspirert 2,4d platform action rollespill hvor en utforsker et stort slott, banker diverse demoniske fiender, får loot, crafter nwe stuff and doing other awesome stuff in general. Spillet vil også ha støtte for flerspiller.IGA har klart å få investorer til å betale for spillets utvikling, men på en betingelse.
Han må bevise at det faktisk finnes et marked for et spill som Bloodstained, og det må han gjøre ved en suksessfull kickstarter kampanje.
Om kampanjen når sitt mål på 500 000 vil han får penger fra sin publisher og spillet vil komme ut til pc, ps4 og xbox one.


Spillets hovedperson heter Miriam og har en forbannelse over seg som gjør at kroppen hennes gradvis krystalliseres

Det er egentlig høvelig lite å gå på om hvordan selve spillet vil se uit eller hvordan gameplayet eksakt vil bli siden det er så tidlig i utviklingen. Alt vi har er noen konsept tegninger.
At spillet blir 2,5d og ikke full 2d er kanskje en liten skuffelse for noen, men jeg tror egentlig det kan være en god ide. Hvor mange 23d retroinspirerte pixelbaserte spill får vi egentlig nå for tiden? Kan hjelpe på folk som er blitt lei det uttrykket til å bli interessert.
Grunnen er mest at det koster mindre og er kjappere å lage 2,5d enn 2d.Kickstarteren går så det suser og er i skrivende stund allerede oppe i 424,242 etter bare noen få timer. I think it's gonna make it! :)
Spillet er litt dyerer enn hva vi er vant med for kickstarter spill da en må betale minimum ca 211 kr for åf å en digital versjon av spillet og ca 500 kr for en fysisk versjon på disc.


Mirisms gamle venn Gebel, spillets badguy

Det er så godt å se at IGA ser ut til å få god støtte rundt spillet sitt, det varmer å se at det ser ut som han når målet sitt bare noen timer etter kickstarteren startet. Jeg var litt usikker på hvordan det kom til å gå, men ser jo ut som det var lite å bekymre seg over der :)
Ikke helt sikker på om jeg kommer til å backe, jeg er liksom litt ferdig med kickstarter, men har lyst å gi IGA støtte og da. Får se hva det blir til.
Det er et par kjekke in game bonuser om en backer også, et ekstra våpen og en ekstra boss.

Hva synes du om Bloodstained så langt? Kommer du til å backe spillet?

Spillets kickstarter video er pretty awesome, med Castlevania referanser over en lav sko :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar