hits

Horrorspillet P.T fjernet fra PSNHorrorspillet P.T kom ut i fjor sommer og ble veldig godt mottatt av de fleste.
Det var skikkelig flott visuelt og skikkelig skummelt, and it was completely free.
Nå har imidlertid Konami fjernet spillet fra PSN (sonys digitale spillbutikk på ps4).Frem til ukens psn store update senere i dag kan en fremdeles laste ned spillet om en har hatt det installert før, men etter dagens psn update er spillet fjernet for godt for alltid.
Altså, selv om du har hatt P.T installert på din konsoll tidligere kan du ikke laste det ned igjen, det er borte vekk for alltid.
Eneste måten å bevare spillet på er å ha det liggende installert på ens konsoll for alltid.Snakker om dårlig gjort av Konami, jeg mener, etter måten de har oppført seg på i det siste med Kojima og allt det dfer så er det jo ingen overaskelse overhodet, en still.
Tenk om dette skjer med andre digitale spill en eier, la oss si at du har kjøpt Final Fantasy XV digitalt og så etter en stund fjerner Squeenix spillet totalt og du har ingen mulighet for å laste det ned på nytt heller, sounds great doesn't it?
Welcome to the digital future ladies and gentlemen...

Heldigvis har jeg enda spillet installert på min PS4.
Har du P.T?

Bilder: Google
#spill #gaming #psn #ps4 #konami #kojima #silenthills #pt #horror

2 kommentarer

Izayoi

07.05.2015 kl.08:29

Nei dessverre, glemte helt og laste ned, og nå er det jo da for sent :(

Santar

07.05.2015 kl.12:02

Izayoi: Dang, det var jo veldig synd. Men hvem vet, kanskje det kommer tilbake om det blir nok oppstyr rundt at det har blitt fjernet. Stranger things have happened.

Skriv en ny kommentar