hits

Gears of War remake på vei til Xbox OneJepp, det ser ut som enda en HD remake er på vei.
Denne gang er det Gears of War 1 som får ny lag med maling.
Filmsekvensene til remaken blir laget av aniamsjonstudioet Plastic Wax.
Spillet vil ha flerspillermodusene Team Deathmatch; King of the Hill; 1 Life 1V1 Shotgun TDM; 1v1 Sudden Death Gnashers Only; 4v4 TDM Single Round; og 4v4 KOTHKan ikke si jeg er overasket, de pøser jo ut disse remakene i hytt og pine.
spørsmålet her blir jo om hele spillet bygges på nytt med bedre gameplay eller om det i bunn og grunn abre er Gears 1 skarpere.
Hadde spillet fått en horde mode kunne det jo kaaaanskje vært ørlite interessant?
Om spillet viser seg å være et helt nytt spill med knakende godt forbedret Gear of War gameplay og masse innhold da kan det jo være noe.

Høvelig merkelig at de bare remaker det første spillet. Har de virkelig tenkt å remake alle tre eller fire spillene separat og selg edem en etter en til fullrpris? Ja jeg blir ihvertfall ikke overasket.Kan jo også være fordi det virker som microsoft virkelig få eksklusive spill til xbox one så fort som mulig og det jo er midnre arbeid å abre remake ett spill. Og altså hvem er så glad i storyen i Gears of War at de vil ha cutscenes animert av et aniamsjonstudio? Snakker om waste of money. Cutscenes i spillet var jo tidligere stort sett i spillmotoren slik at de passet godt sammen med selve spillet. Om de nå blir superflotte i motsetning til selve spillet ødelegger det egentlig mer enn det tilføyer vil jeg si.

Hva synes du om at Gears of War får en remake?

Kilde: Kotaku og Neogaf
Bilder: Google
#spill #gaming #xboxone #360 #gow #gears #gearofwar #action #thirdperson #tps #cover

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar