hits

Første bilder fra Star Wars Battlefront + mer infoDa har vi fått de første bildene fra Star Wars Battlefront og enda enda mer info. (klikk på bilder for større utgaver)
Spillet vil faktisk ha 2 player split scren flerspiller.
Det vil visst ikke ha en tradisjonell enspiller campaign, men heller noe ala spec ops fra COD. Altså mer enkeltstående oppdrag med varierende gameplay.
Spillet støtter 8 -40 spillere avhengig av modus.
En kan skifte mellom første og tredjepersons synsvinkel.
Spillet vil som tidligere nevnt ha romskip og andre kjøretøy, men ingen space battles.Hmm, det med ingen tradisojnell enspiller campaign var interessant. Håper bare det blir noe som har god gjenspillingsberdi.
Håper også spillet har bots slik at en akn spille flerspilelrmodusene alene eller i split screen.
Litt kjekt at en kan kfite mellom tredje og førstepersons vinkel er det og.
Kan jo bli morsomt dette her ja og jaggu ser det bra pent ut også, eller hva synes du?

Kilde og bilder: Neogaf
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #fps #battlefront #battlefield #dice #action #starwarsbattlefront #starwars

7 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

20.04.2015 kl.10:57

Har du hørt at det skal være kvinnelige stormtroopers ingame? UHØRT! Det er ikke kvinnelige stormtroopers. >:(

Santar

20.04.2015 kl.11:13

Mia: Sier du det? Hmm, nei det var vel bare mannlige i filmene når jeg tenker meg om. Men why not, er jo kjekt å la spillere få velge selv. Customizering skal visst være en stor del av spillet så passer jo med det.

Mia - Alt annet enn A4

20.04.2015 kl.11:32

Helt greit å kunne fikse trikse litt på karakteren, men å skifte kjønn er en litt drøy endring i forhold til filmene. Det er nesten som om du skulle kunne valgt karakter i Mario, Maria kanskje? Nei, slikt kan man bare ikke endre ;)

Santar

20.04.2015 kl.12:07

Mia: Hehe, litt forskjellig med Mario siden han jo er en spesifik karakter med personlighet. En stormtrooper er mer generisk, en random soldat liksom.
Om den eneste endringen på stormtroopers blir at det er en kvinnelig stemme er det jo ikke store forandringen. Og hey, kanskje empire fant ut at de lett kunne dobble sine styrker med å la damene også få være med? :P
Men mest sannsynlig er det vel at de la til kvinnelige stormtroopers siden likestilling har vært et stort tema i enkelte områder i spillindustrien i det siste og at de nok ikke vil bli hengt ut som ekskluderende.
Damned if you do, damned if you don't.

Mia - Alt annet enn A4

20.04.2015 kl.12:33

True dat! Synes forøvrig den politiske korrektheten ikke skal ta del i spill. Og spesielt ikke i et spill som faktisk har en historie liggende bak. Er en random soldat ja, men du finner ingen kvinnelige stormtroopers i filmene.

Den debatten kan godt kjøre når det gjelder gear ingame, i spill som har slikt. For joda, der føler jeg også meg lurt når karakteren skal ha epixx men springer rundt i trusa! Blir også feil med plate armor, som sier seg selv skal være dekkende og tungt, ikke dekker mer enn rumpesprekken. DER kan de gjerne kjøre debatt! Jeg ser det muligens fra en litt annen vinkel enn la oss si feminister, da jeg også vil ha stilig gear rett og slett.

Man kan lage politikk av ALT! :P

Santar

20.04.2015 kl.14:24

Mia: Huff ja, helt enig i at politisk korrekthet ikke burde ta del i spill. Personlig er jeg møkk lei hele greia, la spill være spill og la spillutviklerne stå fritt til å følge sin visjon.
Ikke begynn å endre på ting fordi noen kan bli fornærmet, cuz newsflash, det er alltid noen som blir fornærmet no matter what! Det er the internets speciality right there :P

Mia - Alt annet enn A4

20.04.2015 kl.14:28

AMEN! :)

Skriv en ny kommentar