hits

Playstation 4 får stor oppdatering i morgenSony har kunngjort at PS4 får en stor oppdatering til konsollens oprativsystem i morgen.
Oppdateringen som har fått navnet Yukimura legger til en rekke nye funksjoner.

De største nye funksjonene i oppdateringen er:

 Suspend/Resume - En kan nå sette maskinen i hvilmemodus istedet for å slå den av og spillet vil da fryses slik at når en så slår på maskinen igjen vil spillet poppe opp med en gang akkurat der en frøs det uten å måtte laste det inn på nytt.
Veldig kjekkt dette, tenk å slippe å loade opp spill på nytt, å slippe å se en lang intro eller lange loadetider for å komme tilbake der en avsluttet. Sweet!En kan nå ta backup av sine data på en usb stikke eller eksterndisk.
Trophy screenshots, konsollen vil automatisk ta et bilde når en får et trophy - Litt morsomt da, som et lite minen av hva en gjorde akkurat da en fikk det trofeet.

En kan nå sortere ens trophies etter dato, not earned og sjeldenhetsgrad. Endelig kan en sortere etter dato gijen, det gikk jo ann på ps4 og vi fikk det ikke på ps4 før nesten to år etter maskinen kom ut. Better late than never?Endre knappefunksjoner til dualshock 4 kontrolleren, f.eks velg at x skal være R2 osv.
Forbedret menysystem emd større og mer lesbare fonter.

En kan nå laste opp videoklipp direkte til dailymotion.

Alt i alt ikke så verst oppdatering dette. Skal bli kjekt med suspend resume på Bloodborne, det har visst litt lange loadetider så passer jo bra at oppdateringen kom dagen etter spillet kom ut.

Hva synes du om Yukimuraoppdateringen til ps4?

Kilde: Sony
Bilder: Google
#spill #gaming #firmware #oppdatering #sony #ps4 #Yukimura #suspend #resume

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar