hits

Her er alle de nedlastbare slåsskjempene i Mortal Kombat XDa var alle de nedlastbare karakterene til det kommende slåessespillet Mortal Kombat X kunngjort.
Utvikler Netherrealm Studios har nå sluppet alle detaljer og en trailer som viser dem frem.
En kan kjøpe dem enten separat eller samlet i en bundle kalt Kombat Pack.
Det en får i samlingen er:The Ultimate Horror Pack
Spillbar karakter Jason Voorhees
Horror kostymer Vampiress Mileena, Kraken Reptile og Pharaoh ErmacThe Klassic Pack #1:
Spillbar karakter Tanya
Klassiske kostymer for Kano, Sonya og Liu Kang!!The Predator / Prey Pack:
Spillbar karakter Predator
Predator baserte kostymer Commando Johnny, Infrared Scorpion og Carl Weathers som JaxThe Klassic Pack #2:
Spillbar karakter Tremor
Klassiske kostymer for Quan Chi, Jax og Kung Lao

Når disse karakterene kommer for salg er ikke kunngjort enda, men hele kombat pack samlingen vil koste ca 243 kr. Pris på hver karakter separat vites ikke.


Liu Kang i MK 9

Så der var de alle kunngjort, men that is not the important part.
Liu Kang er jo nemmelig kunngjort kinda sorta. Jeg mener de har jo ikke offentlig kunngjort at han er i spillet, men det står jo her svart på hvitt at Liu Kang får et klassisk kostyme i Klassick Pack 1 så han er altså i spillet.


Dette er mest sannsynlig slik Liu Kang ser ut i MK X

Det faktum at de er så hemmelighetsfulle når det kommer til om han er i spillet gjør meg spent på å se hvilken rolle han faktisk får i storyen. Det at han får ek klassisk kostyme kan jo også tyde på at han ser litt annerledes ut i dette spillet.
Det stememr jo også med det bildet vi har hatt av noen som ligner på Liu Kang med et nytt kostyme i en av kamptårnene i spillet.
Dette blir spennende!!


Carl Weathers i Predator

Pretty funny at Carl Weathers (Apollo i Rocky og Dillon I Predator) er et kostyme for Jax da, sprøtt! Blir morsomt å se hvordan han ser ut, hadde jo vært prety great om han ahdde hatt forskjellige kostymer og slåssestiler basert på Rocky og Preadtor filmene da :D


Ninja Cowboyen Erron Black er en av de nye karakterene i MK X, jepp that's right, en ninja cowboy, cuz you know you want one :P

Synes prisen var hævelig stiv på kombat packen da, det skulle heller bare ha kostet en 20 kr pr karakter. Om en ser på hvor mange karatkterer en får i selve spillet for en 600 kroner er de jo svindyre disse her nye. Jason er den eneste av karakterene jeg har virkelig lyst på så kanskje jeg bare kjøper ham separat. Men hadde jo vært morsomt med Carl Weathers da og klassisk Liu Kang kostyme would also be nice to have. Men som sagt, stiv pris.

Hva syens du om det nedlastbare innholdet til Mortal Kombat X?

En trailer for de neslastbare karakterene:

Kilde: Comingsoon
Bilder: Youtube og Google
#gaming #spill #pc #ps3 #ps4 #mkx #360 #xboxone #mk #mkx #mortalkombat #mortalkombatx #liukang #predator #jason #fighting

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar