hits

Metal Gear skaper i konflikt med arbeidsplass, forventes å slutteIfølge Gamespot har det oppstått en knute på tråden mellom Metal Gear skaper Hideo Kojima og spillutvikler Konami, hvor han jobber.
Krangelen skal ha resultert i at Kojima og andre høystående arbeidere i Kojimas utviklerstudio nå har fått innskrenket sine muligheter til å bruke internett, epost og telefoner på deres arbeidsplass.


Det har gått så langt at Konami har gått inn og slettet Hideo Kojimas navn fra hans tidligere Metal Gear spill.

Kojima og resten av hans stab er nå blitt degradert til kontraktsarbeidere og forventes å slutte i jobbene sine i Konami når utviklingen av Metal Gear Solid 5 er fullført i desember.
En kilde uttalte at Kojima på etmøte forklarte sitt team at "Vi må stå sammen og lage et bra spill (Metal Gear Solid 5) for fansen."Wowsers, i alle dager!
Hva i all verden kan ha skjedd mellom Kojima og Konami?
At det skal ha gått så galt at Konami faktisk går inn og sletter JKojimas navn fra hans tidligere spill tyder jo på at her er det virkelig knute på tråden. Håper bare Metal Gear Solid 5 ikke lider av dette. Skikkelig shitty behandling fra Konami.Hadde jo vært forferdelig synd om grunnen til at konflikten har oppstaått var om Konami ville pushe spillet i en dårlige retning og Kojima nektet.
Jeg ønsker Hideo Kojima og hans team alt det beste!

Kilde: Gamespot
Bilder: Neogaf og Google
#spill #gaming #mgs #metalgearsolid #hideokojima #kojima #metalgear #phantompain #mgs5 #stealth #action #pc #ps3 #ps4 #360 #xboxone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar