hits

Shovel Knight: Plague of Shadows kunngjortDa har den første utvidelsen til det NES inspirerte platformspillet Shovel Knight blitt offisielt kunngjort.
Shovel Knight: Plague of Shadows heter den og lar en spille som Plague Knight som jo var en av bossene i det originale Shovel Knight.
Han søker etter å lage den ultimate trylledrikken Serum Supernus. For å klare dette må ekstrakte ingrediensene ut av sine tidligere kompanjonger de onde ridderne i the Order of No Quarter.Utvidelsen byr på nye objectives, nye områder, nye måter å komme seg gjennom gamle brett på. Ny story, nye fiender og bosser og mere til.
Plague Knight bruker eksplosiver, bombehopp og alkemi til å komme seg rundt spillets verden på en ny måte.Utvidelsen introduserer også crafting. Samle opp loot og craft nytt utstyr og power ups.
Shovel Knight: Plague of Shadows skal komme ut i lløpet av andre kvartal 2015 og tro det eller ei den blir heltblir helt gratis! :)Dette tror jeg blir morsomt ja!
Nå er det såpass lenge siden jeg har spillt Shovel Knight at jeg er klar til å ta meg en ny tur innom det spillet.
Var jo et skikkelig flott spill det, virkelig forsegjort med god kontrll og spillbarhet og et fortreffelig soundtrack.Shovel Knight er ute digitalt på Nintendo Wii U, Nintendo 3DS,PC, Mac, Linux og kommer PS3, PS4, og Vita 21 april.
Har du spillt Shovel Knight? Det er som en blanIf not you should ;)

Spillet har et fantastisk soundtrack, hør bare her:

Bilder: Spillets hjemmeside
#spill #gaming #pc, #ps3 #mac #ps4 #2d "platofrm #nes #shovelknight #idnie #dlc #plagueknight #vita #wiiu #3ds

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar