hits

Excave kommer ut i europa! - Nedlastbart rollespill til 3DSExcave var et lite rogelike aktig nedlastbart rollespill til nintendo 3DS som kom ut i Japan i 2013.
Nå er spillet omsider kunngjort for resten av verden. Allerede 19 februar komemr spillet ut i usa og europa skal få det kort tid etterpå.

Excave lar en customizere sin karakter med modifisertbart og upgradable utstyr og har hele 50 nivåer med tilfeldig genererte fangehull å utforske. Etter hvert femte nivå møter en så en boss.Dette ser morsomt ut synes jeg, husker jeg håpet at spillet ville komme ut i europa også da jeg leste om den japasnke versjonen, men årene gikk jo og det så jos vart ut. Vel frem til nå that is. :)
Liker stilen pås pillet og det ser jo også ut til å være sanntidsbasert ala Zelda også, noe jeg tror kan fungere godt. Håper det er massevis av stash åf inne rundt om i dungeon.
Og ikke blir det dyrt heller, bare ca 40 kr.
Dette er slikt vi burde ha mer av, små billige nedlastbare spill som ikke er free to play. Så synd at det mere er unntaket enn regelen at slike dukker opp, ihvertfall på nintendos platformer.

Høres Excave ut som noe du kunne tenke deg å prøve?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar