hits

Monster Boy kunngjort - Wonder Boy gjør comeback!Husker du Wonder Boy in Monster Land serien?
Dette var en serie med fargerike platform actionrollespill på sega mega master system og mega drive på 80 og 90 tallet.
Det siste spillet i serien kom ut i 1994 og siden da har det vært stille, vel frem til nå.I fjor hadde den lillespillutvikleren The Game Atelier en kickstarter for spillet Flying Hamster 2.
Et platformsollespill kraftig inspirert av nettopp Wonder Boy serien.
Nå har Flying Hamster 2 blitt omgjort til en offisiell oppfølger til Wonder Boy, kalt Monster Boy!
De har tilogmed fått med seg skaperen av Wonder Boy serien Ryuichi Nishizawa på laget.

Spillet har fått en ny artstil og en ny hovedperson, men beholder ellers det meste fra Flying Hamster 2 og det skal etter planen komme ut i 2015 på vita, ps4 og pc.Dette var jo morsomt da.
Tenk det, vi får faktisk en oppfølger til Wonder Boy, nå over 20 år etterpå, kinda wesome is it not? ;)


Wonder Boy 3 the Dragon's Trap

Likte godt Wonder Boy serien, spesielt Wonder Boy in Monster Land på Commodore 64 og Wonder Boy 3 The Dragon's Trap på Sega Master System var mine faovritter i serien. Denne serien var liksom segas svar på Zelda. De hadde en fargerik og stor verden med masse sprøe fiender å beseire, masse utstyr å finne og masse hemmeligheter å spore opp.


Flying Hamster 2

Skal jeg sette fingeren på noe i Mosnter Boy må de være at jeg egentlig syens den forrige artstilen på spillet med hamsteren var mer sjarmerende enn denne nye litt mer standardiserte stilen, men vi satser på at spillet blir bra åkkesom :)

De originale Wonder Boy spillene kan faktisk kjøpes digitalt for en billig penge på pc, ps3, 360 og wiiu om du kanskje har lyst å teste dem.
Hva synes du om at Wonder Boy serien omsider kommer tilbake?

Her er en liten teaservideo om Mosnter boy, melodien er faktisk fra Wonder Boy 3 the Dragon's Trap:Her er en trailer fra Flying Hasmter 2 som sikkert gir en god pekepinn på hvordan Monster Boy kommer til å bli:


Bilder: Kickstarter og Google
#spill #gaming #ps4 #vita #pc #wonderboy #mosnterland #wonderboyinmosnterland #momsterboy #2d #rpg #adventure #megadrive #segamastersystem #mastersystem #sega

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar