hits

Ny trailer fra Mortal Kombat XDa har vi fått en ny trailer for det kommende slåssespillet Mortal Kombat X som er på vei til pc, ps3, ps4, 360 og Xbox One.
Traileren viser fram nylig kunngjorte Kung Lao, men også en ny karakter, nemmelig Kitana som gjør comeback i Mortal Kombat X.
Hun er i likhet med Kung Lao en av de mest kjente karakterene og har vært med i de fleste spillene.Ser jo riktig så bra ut dette her ja, både Kung Lao og Kitana ser ut som de funker ganske så bra. Aldri spillt så mye som Kitana da så kjenenr ikke til henne så altfor godt. Ikke at jeg har spillt så veldig mye som Kung Lao heller da siden MK Deadly Alliance, men jeg kjenner ihvertfall litt mer til ham.


Shaolin flip kick angrepet
Det jeg synes var mest interessant med denne traileren var at Kung Lao nå har et av Liu Kangs knep.
Nemmelig Shaolin flipsparket Liu Kang blant annet brukte som sin Fatality i MK 1 og 2, han hadde det også som et vanlig angrep i Mk vs DC Universe og i MK 9 var det hans X-ray knep.
Kan dette tyde på at Liu Kang ikke er med i Mortal Kombat X? Hvorfor skulle ellers Kung Lao ha et av hans kjente angrep?
Håper virkelig han får være med videre, er jo han jeg pleier å spille som jo!
Eller kanskje Liu Kang ER den nye Kung Lao?!

Hva synes du om traileren? Ser du fram til Mortal Kombat X?

Bilder: Youtube og gamersyde
#spill #gaming #mkx #mortalkombatx #mortalkombat #fighting #kunglao #kitana #EdBoon #netherrealm #netherrealmstudios #pc #ps3 #ps4 #360 #xboxone #steam

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar