hits

EA gir bort gratis spill til alle som har en playstation konsollEA dukket opp på Playstation Experience pressekonferansen i går med en gladnyhet til alle playstation fans.
De gir nemmelig bort tre nedlastbare spill helt gratis til alle som har en ps3, ps4 eller en ps vita.Spillene er racingspillet Need for Speed Most Wanted til ps vita, førstepersons platformspillet Mirror's Edge til ps3 og det wacky fargerike tredjepersons skytespillet Plants vs Zombies Garden wArfare til ps4.
Og husk at du kan få spillene selv om du ikke har konsollen, det er bare å logge inn på playstation store her og "kjøpe" dem (de står som gratis) så har du dem liggende klar til du får en playstation konsoll.

Men raska på for spillene er bare gratis i helgen, en får dem for alltid da så lenge en får "kjøpt" dem.Dette var jo ikke dårlig av EA da, Mirror's Edge er riktig nok bra gammelt nå og kan fåes for en stikk og ingenting, men Need for Speed på vita er ikke så gammelt og ihvertfall Plants vs Zobmies Garden Warfare er bra ferskt, det kom jo ut i år.

Mirror's Edge har jo en oppfølger på vei så de sprer jo ut kjenskap til serien med å gjøre dette og Plants vs Zobmies har microtransactions i spillet så de tenker kanskje at de sikkert ihvertfall kan tjene litt penger fra folk der.
Men uansett er det jo kjekt med noen gratis spill, eller hva synes du?

Bilder: Photoshop, Youtube og Google
#spill #gaming #free #gratis #ea #petermoore #needforspeed #ps3 #ps4 #vita #plantsvszombies #gardenwarfare #mirrorsedge #playstation #action #shooter #racing

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar