hits

Nye filmer og info fra Etrian Odyssey X Mystery Dungeon


Her har vi en del nye filmer og litt info fra det kommende crossover rpg spillet Etrian Odyssey X Mystery Dungeon til 3DS.
Spillet har classer fra alle hovedspillene i Etrian Odyssey serien. EO1 (medic, protiecor, hexer), EO2 (gunner), EO3 (ninja, prince, princess) og EO4 (landsknecht, dancer, runemaster)Hver class har både mannlig og kvinnelige versjoner hvorav hver får fire forskjellige fargevalg. Noen av fargeoppsettene er helt nye, mens andre er referanser til andre Etrian Odyssey classer og andre Atlus karakterer.Status skjermene er så og si identiske med de fra Etrian Odyssey serien som betyr at en har fem kjerne stats, en angrep og defense indikator og fire slots til armor.
Skill oppgraderingssystemet ser ut til å være tatt rett fra Etrian Odyssey 4 med forskjellige nivåer av skills som låses lopp når en levler opp.
De våpnene en utruster seg med vil forandre utseende visuelt på karakteren.En mystisk sirkusleder aktig karakter kalt Risley vil tilby gjenstander inne i dungeons.
En styrer bare en hovedkarakter direkte, resten av partymembers styres av datamaskinen og gjør sitt beste for å hjelpe spilleren.Ser jo morsomt ut dette her.
Fargerikt og sjarmerende verden synes jeg og en masse classes å bryne seg på er jo også en bra ting.
Lurer litt på hvordan det vil fungere når en har så mange ai karakterer med seg i forhold til andre Mystery Dungeon spill.
Der har en jo sjelden så mange kompanjonger.
Håper dette kommer ut her til lands også!

Her er de nye filmene:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar