hits

Diablo 3 nyheter fra Blizzcon dag 1Det kom egentlig ikke særlig flere nyheter til Diablo 3 i går fra blizzcon bortsett fra de som lekket ut før panelet startet.
Men litt mer spesifik info og nye bilder fikk vi da.De tre nye treasure Goblinsene.
fra venstre: The Blood Thief som dropper Blood Shards, Odious Collector som dropper Crafting Materials og Plans, Gem Hoarder som dropper Gems.
I tilegg vil treasure goblins nå trekke mot fiender og ha unike ikoner på minimap.Det nye området "The Ruins of Sesheron" er basert på området fra Diablo 2 lord of destrucion cutscenen hvor Baal drar til gate of Sesheron.
Det nye området vil dukke opp på kartet på adventure mode og vil ha nye fiender og bounties. (veldig kjekt at det var et helt nytt område tilgjengelig i adventure mode og ikke bare et tileset til en ny rift).Noen av de nye fiendene i The Ruins of Sesheron. (yeey, bra med nye fiender å banke! :D)

Området vil også ha nye feller.The Rat King er en ny boss i det nye området.
For hvert treff en får inn på ham dukker det opp nye rotter fra ryggen hans. Han kan mane frem rotte tornadoer og vil spise kroppen til ens helt når en dør (eeurgh :P). (morsomt med en ny boss!)Hub områdene i adventure mode har blitt redesinet slik at artisanene (smed, jeweler, etc) er langt nærmere hverandre.
(ser egentlig ganske så skviset ihop ut no synes jeg, ikke særlig pent).Yetier dukker også opp i det nye området. (De er tilbake fra Diablo 2! :D)I tilegg kommer det altså en ny rarity level på items, Ancient Legendaries som begynner å droppe på vanskelighetsgraden torment.
Rifts vil bli forbedret for å få dem tril å føles freshere hver gang en spiller.
Oasis, Spider Caves og  Leoric's Jail vil få forbedrede random map layouts.
Nye legendaries, set items og legendary gems vil også bli lagt til spillet.I tilegg vil alle classene bli justert litt for å forbedre balansen i spillet.

Alt i alt var det jo ikke så helt hopp i taket amazing, men kunen jo vært verre og, og så er det jo gratis også da så en skal vel ikke klage :)

Kilde og bilder: Diablohub og Diablofans
#spill #pc #ps4 #xboxone #pc #diablo3 #d3x #blizzard #action #rpg #reaperofsouls #blizzcon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar