hits

Kjøp barberskum, få DLC til Assassin's Creed UnityJepp, the downfall of modern gaming contiunes.
Se bare her hva som er siste geniale påfunn fra Ubisoft.
Kjøp Edge barberskum og få nedlastbart innhold til det kommende Assassin's Creed Unity.
Og en får ikke alt ved å kjøpe bare en type engang, nei her må en kjøpe alle sortene skum for å få alt.Aagh, så forferdelig utvikling dette her med dlc. De sprer jo spillene ut overalt nå. Det er jo egentlig klin umulig å få hele spillene nå for tiden med mindre en er millionær og kjøper alt mulig crap av barberskum og greier.
Og like ille er det at enkelte av disse dlc gjenstandene ødelegger balansen i spillet med å være for gode slik at en bare kan feie seg igjennom f.eks starten av spillet.

Det verste av alt er at folkemassene bruker jo faktisk penger på all denne dritten ellers hadde jo ikke spillutviklere som Ubisoft gjort dette.
DLC som er en kraftig utvidelse av spill som de gode gamle utvidelsespakkene er jo en flott ting. Eller som Nintendo gjør det med Mario kart hvor de faktisk gjør Mario Kart dobbelt så stort med nye baner og karakterer de utvikler etter hovedspillet er ferdig er også mer en rett måte å gjøre det på.

Hva synes du om at du nå må kjøpe barberskum for å få stuff i Assassin's Creed Unity?

Bilder: Neogaf og Google
#spill #ps4 #pc #xboxone #action #adventure #openworld #assassinscreed #unity #ubisoft #gaming

2 kommentarer

nerdslife

05.11.2014 kl.21:32

For no crap. Barberskum liksom? Har jo ingenting med noe å gjøre. Trist egentlig:/

Santar

05.11.2014 kl.21:46

nerdslife: Huff ja, det er en trist utvikling. Hadde bare folk flest vært smarte nok til å la være å kjøpe sånt crap så hadde de jo måttet slutte, men akk..

Skriv en ny kommentar