hits

Masse nyheter fra Super Smash Bros for Wii UPå Nintendos smash bros direct livestream  i går fikk vi en rekke nyheter om den kommende Wii U versjonen av spillet, her er dem:

Noen av karakterene som var hemmelige og låst bort i 3DS versjonen vil være tilgjengelig fra starten av i Wii U versjonen, f.eks Ganondorf. og Ness.Eight-player Smash! En kan faktisk spille opptil 8 spillere samtidig på enkelte spesielle svære baner ala Hyrule Temple.
Danger Zone?Enkelte baner vil ha områder soms kader en f.eks lavagulvEn bane basert på Donkey Kong Country Returns lar en slåss både i forgrunnen og i bakgrunnen, akkurat som i dkcr på wii.Spillet  vil ha en rekke flere baner enn 3ds versjonen som en miiverse bane hvor spillet tar beskjeder fra miiverse om karakterene soms låss og viser dem på banenPalutena og Pit vil snakke om de forskjellige karakterene ala Snakes codec samtaler i Brawl.Metal Face, ren robotkar fra jrpg spillet Xenoblade Chronicles dukker opp på banen basert på spillet, skader spillere, kan beseires.Ridley fra Metroid dukker opp som en datastyrt karakter på en metroid bane, han kan hjelpe enkelte spillere, kan også beseires.
Con battles og Stamina battles er tilbakeSpecial Smash Mode lar en stille inn allslags sprø isntillinger som hvor store spillere skal være, etc.

En vil kunne endre hvor ofte hvert enkelt item dukker opp som i Brawl, en kan også stille inn hvike sanger som skal spille hv or ofte på alle baner.
Det vil være mye mer musikk enn på 3ds versjonen, de fleste sangene fra 3ds er her også. En vil også kunne plukke opp cdplater mens en spiller for å samle ny musikk.


Classic mode tar en ny form, jo lengre en overlever jo lengre kommer en, random events kan skje, støtte for oppptil to spillere samtidig.
  Master Fortress er en ny form av sistebossen dukker opp om en spiller på de høyere vanskelighetsgradene det er svær hule en må utforske og komme seg helskinnet igjennom for å beseire bossen.
Event mode er tilnake med en egen spesialmodus for opptil to spillere i tilegg.Smash tour er en ny Mario Party aktig brettspill modus hvor en går tundt et brett som miier og samler karakterer en kan slåss som i kamp og powerups.
Target Blast, trophy run og Home Run kan nå spilles av to spillere samtidig.Special Orders er en modus hvor Master Hand eller Crazy hand vil gi en utfordringer. En får bare en sjagnse pr utfordring og en må betale enten penger eller biletter for å få adgang til modusen. Altså in game penger, ikke ordentelige penger :PSpillet støtter en rekke forskjellige kontrollere. Gamecube, wii classic controller, wii u pro controller, wii u gamepad, wii remote eller tilgomed bruke 3ds som kontroller.
Wii U versjonen har langt flere trophies enn 3ds versjonen.  Nye final smash trophies er også lagt til. En vil nå også kunne se på trofeene i glassmontre basert på serier.
En vil også kunne ta bilde av sine trophies og plapssere dem ut som en vil som i Brawl.Stage Builder er tilbake, lag dine egne baner ved å tegne på gamepaden. Tre forskjellige omgivelser å velge mellom.
En vil etterhvert kunne dele baner med venner og andre spillere over nettet.

Alt i alt virker det heldigvis som de har presset inne massevis av innhold i Wii U versjonen. Flott at vi får tilabke alle customizeringsmulighetene fra Brawl som ikke var i 3ds versjonen. Også spent på nye classic mode og Special Orders. Må si jeg synes Smash Tour brettspillgreia virker som en ganske svak erstatning for Smash Run.
Når en spiller Smash vil en jo spille selve spillet ikke gå rundt på et brettspill som miis vil jeg tro.
Men jegh ar jo ikke prøvd modusen da, så litt tidlig å si.

godt å høre at det er mye mer musikk i spille enn på 3ds også og morsomt at en igjen kan samle opp cdplater for å låse opp sanger.
Alt i alt v irker 3ds spillet veldig nedskalert nå når vi ser hvor mye som er i wii u versjonen.
Dette kan bli morsomt ja!
Noen av disse nyhetene du hadde sansen for?

Bilder: IGN, Google og Neogaf
#spill #nintendo #wiiu #3ds #smashbros #supersmashbros #mario #link #zelda #fighting #smash

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar