hits

Castlevania utviklers neste spill satt på ventCastlevania spillskaper Koji Igarashi sluttet tidligere i år hos Konami. Han fikk bare jobbe moed mobilspill, men hadde mer lyst til å lage et nytt Castlevania spill slik som fansen hadde mast om i årevis. Da han sluttet hintet Igarashi kraftig om at et nytt veldig Castlevania aktig spill var på vei fra ham og for litt siden på PAX messen dukket det opp noe som så ut til å være et hint til hans neste spill.


Dette er muligens fra spillet Igarashi prøvde å få igang.

Nå er det dessverre dårlige nyheter om prosjektet.
Igarashi har nemmelig uttalt at hans neste spill, som han omtaler som sitt drømmespill, nå er på vent siden han ikke fant noen publishers som var interessert i å satse på spillet.
De var bare interessert i billige indie spill eller gigantiske tripel A spill sier IGA og hans spill falt mellom disse to stolene.


Castlevania Aria of Sorrow på Gameboy Advance

Han var derfor nødt til å ta seg en jobb hos en mobilspillutvikler for å rett og slett kunne brødfø familien sin.
På spørsmål om han ikke har vurdert kickstarter som en mulighet til å få penger svarer han at jo det var vurdert, men helst vil han få penger fra en større publisher som kan gi ham de resursene han vil trenge.


Castlevania Portrait of Ruin på Nintendo DS

Huff, dette var jo triste greier.
Han slutter i sin stabile men utilfredstillende mobilspill jobb jos Konami, men ender opp med å måtte gå tilbake til mobilspill utvikling hos en annen spillutvikler. Veldig synd å høre.
Så skikkelig dumt at spillindustrien har gått i den retningen hvor spill enten må være alt eller ingenting, publishers er så redde for å ikke tjene bøttevis med cash at de ikke tørr noenting lenger.

Skulle ønske han ihvertfall kunne prøvd kickstarter, får han ikke nok penger så er det jo greit liksom. Var spent på å se hva slags spill han ville laget. Det så jo ut til å bli et fint 2d spill og.Poor Koji Igarashi....

Kilde: IGN
Bilder: Google
#spill #iga #castlevania #kojiigarashi #2d #action #adventure #rpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar