hits

The Great Ace Atorney - Tokyo Gameshow TrailerDa har vi omsider fått vår første skikkelig trailer fra det kommende Ace Attorneys pillet The Great Ace Attorney til 3DS.
Spillet er en spin off fra den kjente Phoenix Wright Ace Attorney serien satt til 1900 tallets Japan og London.

Det ser virkelig kjempeflott ut, med detaljerte figurer og omgivelser. Karakterene ser sjarmerende ut og spesielt den sekvensen hvor de "analyserer" Susato Mikotoba viser hvor flink utviklerne har vært til å gi figurene i spillet personlighet. Måten hun reagerer og beveger seg på i den sekvensen var imponerende.
Og så den musikken da, skikkelig flott, en hører at den ligner litt på musikk fra de andre spillene, noe jeg virkelig liker. Veldig spent på å høre mer.Ser ut som Prosecturo Payne har en forfar med i spillet og, ser ut som han er i Japan, tøv vi vedde på at han er første motstander som vanlig? :D
Håper bare spillet kommer ut her, plz Capcom, I want this!!!

Hva synes du om  traileren?

Bilde: Neogaf
#spill #3ds #aceattorney #thegreataceattorney #phoenixwright #shutakumi #adventure #visualnovel

6 kommentarer

Izayoi

18.09.2014 kl.11:52

Virker jo stilig.

Må sjekke når jeg kommer hjem i dag når Live letter til Final Fantasy ARR er, de har kanskje litt de må forklare etter "housing floppen" de akkurat klarte gjøre i ARR ;)

Santar

18.09.2014 kl.12:12

Izayoi: You should, ser awesome ut :)
Hehe skjedde det no uventet med housing i FF 14?

Izayoi

19.09.2014 kl.12:40

Tja.. fra: "It's not going to be the same as FC housing, and will be conciderably cheaper and affordable"

Til:

Det er akkurat det samme som FC housing, og du må sloss med tja... flere tusen andre for å få deg et hus til FC hus priser.. la oss si det sånn at det ikke ble godt motatt :# Så fra at det fleste trodde de skulle kunne få et hus til 850k - til 2 mill, ble kanskje litt annerledes med et lite hus til 4 mill, mellomstort 37 mill og stort til 88 mill

og så hjelper det ikke når jeg da hadde fri dagen housinga skulle komme, og enda jeg logga inn med en gang så var det utsolgt i de to stakkarslige wardsa for small houses på under 10 minutter. Jeg kan leve med at de ombestemte seg om det første #selv om det er en rett ut løgn# men at de ikke da venter til de i det minste kan legge ut hus nok, det er litt værre. Synes synd på fc'er #guild# som nok en gang ikke fikk tak i et hus siden de måtte sloss med en haug med vanlige personer og

Santar

19.09.2014 kl.13:19

Izayoi: Huffs, det høres ut som en skikkelig dårlig håndtert housing lansering gitt. Får satse på Squeenix tar hensyn til fansen og ordner opp skikkelig.

Izayoi

22.09.2014 kl.08:33

De kom med akkurat samme elendige unnskyldninga under Tokyo messa, så har vel liten tro på det. Får håpe når det kommer 8 nye wards at man kanskje har litt mere flaks.

Santar

22.09.2014 kl.09:28

Izayoi: Fingers crossed.

Skriv en ny kommentar