hits

Final Fantasy Explorers får demo + FF1 remake til 3DS


FF Explorers

Det er flere Final Fantasy nyheter i dag gitt.
Squeenix har kunngjort at de vil gi ut en demo av det kommende Final Fantasy Explorers på 3DS.
Demoen  vil fungere som en prolog til hovedeventyret og tar for seg starten av spillet.
Demoen vil ha alle funksjoner som flerspiller etc fra hele spillet.Samtidig ble en 3DS remake av Final Fantas y1 kunngjort, spillet vil nå støtte 3d og har en litt annerledes stil enn hva vi er vant til pga dette.
Om en forhåndsbestiller Final Fantasy Explorers vil en få FF 1 ramken grtis (ihvertfall i Japan). Spillet vil legges ut for salg på eshop 1 måned senere.Alltid kjekt med demoer, det var litt usikkert på om demoen er en del av hele spillet eller et selvestendig lite minevetyr dog, vi får bare vente og se. På en måte liker jeg demoer som er selvstendige evetyr fordi en jo da får et gratis lite spill, men jeg liker ikke disse på 3ds siden en bare kan spille demoer noen få ganger. (enda en av nintendos brilliante ideer).Må si jeg likte utseende på den FF1 remaken, det er liksom noe snes over den selv om det er en del 3d elementer. Så flotte kraftige farger. Håper FF VI får en slik remake!

Hva syens du? Tenkt å teste FF Explorers demoen om den kommer hit? Eller kanskje du har mer lyst på FF1 remaken?

Kilde: Neogaf
Bilder: Neogaf og Google

2 kommentarer

nerdslife

17.09.2014 kl.20:13

Enda en FF1 remake? Det vil se bra ut i samlingen min;)

Men seriøst, noen FFspill blir mer favorisert enn andre her: FF, FFII, FFIV(men IV er jo awesome da). Virker som om square ikke er glad i FFV og FFVI, hvilket er synd. Veit fortsatt ikke hva jeg skal tro om explorers, men bør vel sjekke det ut.

Santar

17.09.2014 kl.21:09

nerdslife: Javirker som de virkelig liker å remake de aller første spillene, kanskje pga de er mye mindre så det blir mindre arbeid? :P
Også noe usikker på Explorers, men hey ser jo ut som det kommer en demo så får en jo testet det.

Skriv en ny kommentar