hits

Final Fantasy Type-0 har fått ugivelsesdato + FF XV demo følger medDa har omsider hd remaken av Final Fantasy Type-0 på ps4 og Xbox One fått ugivelsesdato.
Ifølge spillsiden Gameinformer skal spillet komme ut 17 mars 2015 og det er ikke alt, det følger nemmelig med en kode til å laste ned en demo av det kommende Final Fantasy XV også.


FF XV

Deoen har fått tittelen Episode Duscae og fokuserer på starten av spillet, dog har noen endringer blitt gjort for at det skal fungere bedre som en demo.

Var jo kjekt at det ikke er så altfor lenge til Type-0 kommer da, selv om jeg etter å ha spillt PSP versjonen nok kom fram til at spillet ikke var helt supert, ihvertfall ikke sålangt som jeg spillte da. Kan jo være det blir bedre etterhvert. Blir spennende å se hvordan det ser ut i forhold til originalversjonen dog.


Ff Type-0 HD

FF XV demoen, hmm, ehh blir jo kjekt å få testet kampsystemet, men skal jeg tippe blir det nok utrolig rett frem og på skinner, ja det spillet ser jo mer ut som det prøver å bli et cinematic Uncharted spektakkel spill enn et rollespill så jeg har forventningene mine ganske lave til det spillet for nå.

Hva tror du? Er du spent på noen av disse to?

Kilde: Neogaf
Bilder: Neogaf og Google
#spill #ps4 #xboxone #jrpg #rpg #finalfantasy #ff #typr0 #ffxv #finalfantasyxv #squeenix

5 kommentarer

Tiffany & Daisy

17.09.2014 kl.14:33

Elsker Final Fantasy <3

Izayoi

17.09.2014 kl.14:52

Har ventet lenge på 15.. Type 0, Nja, men kan godt tenke meg og teste begge :)

Det var denne PS4'en først da

Santar

17.09.2014 kl.16:01

Izayoi: Litt vrient uten det ja :P

nerdslife

17.09.2014 kl.20:09

Hvor lenge har de jobbet med XV nå? 7 år? Kall meg pessimist, men tror ikke spillet er verdt ventetiden:p blir litt sånn "duke nukem forever situasjon".

Men er mer nysgjerrig på denne demoen enn Type-0:p

Santar

17.09.2014 kl.21:10

nerdslife: Og når de sier at vi neste år får spille demoen så spørs det vel kanskje om spillet kommer ut i 2015 heller. Makan til lang tid gitt. Men hey om det er bra får de bare ta den tiden de trenger såklart da, men jeg er ikke helt overbevist.

Skriv en ny kommentar