hits

It's official - Microsoft kjøper Minecraft skaper MojangDa var det offisielt, Microsoft kjøper opp Mojang og vil nå eie både dem og Minecraft.
Det mest interessante Microsoft har å komme med i sin pressemelding er at de faktisk kommer til å fortsette å selge Minecraft på alle platformer inkludert Playstation.
Ellers er det mye standard prat som at de såkalrt skal prøve å nå ut til enda flere, fokusere på youtube videoer, en ny Minecon messe Og det var ikke småpenger det er snakk om her, Microsoft bladde opp svimlende 15,9 milliarder kr for Minecraft skaperen.

Notch (skaperen av Miencraft) selv kommer ikke til å bli med videre dog, han slutter nemmelig i Mojang etter at handelen er ferdigstilt. Han er lei av alt maset rundt Miencraft og gir seg i realiteten med spillutvikling nå, han vil heller fokusere på små hobbybaserte eksperimenter i fremtiden.Dette blir jaggu interessant å følge med på videre.
Kommer Microsoft til å gi ut oppdateringer til alle versjoner av minecraft? Eller lar de f.eks playstation versjonene i stikken og oppdaterer bare pc og xbox versjonene?
Hvilke endringer kommer Microsoft til å gjøre på spillet? Vil det komme et Minecraft 2? Det ryktes jo om en Minecraft film også.

En ting er ihvertfall sikkert, nå sitter Microsoft på en av om ikke den aller mest populære spillserien som finnes. Alle elsker minecraft, unge som gamle, hva vil fremtiden vise? I guess we'll just have to wait and see.


Men altså, 15,9 milliarder kr, that is insane!

Hva synes du om at Microsoft har kjøpt opp Minecraft?

Kilde: Neogaf
Bilder: Google og Photoshop
#spill #ps3 #ps4 #pc #xboxone #360 #minecraft #mojang #microsoft #notch

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar