hits

Slik ser Holmes og Watson ut i The Great Ace AttorneyNå har vi fått vår første titt på Sherlock holmes og Watson i det kommende 3DS spillet The Great Ace Attorney.
Spilte beskriver Holems som "The most famous detective in the world. His unparalleled observation and deductive skills see not only the 'truth' but sometimes go beyond the truth and become a 'rampage of logic.' He resides in London."Og ved hans side har han den 8 år gamle jenta Watson, hun har allerede i en alder av 8 år en doktorutdanning og skrev romanserien The Adventures of Sherlock Holmes.

Det er uklart hvor stor rolle Holmes og Watson vil spille i spillet men en vil kunne samarbeide med Holmes i spillets nye

"collaborative deduction" system.Morsomme greier :D
Ikke så verst look på Holmes og Watson, vel bortsett fra de googlene Holems har på hatten, de skriker liksom lit overdesign. Unødvendig synes jeg.
Lurer fremdeles på hvordan det har seg at Holmes og Watson befinenr seg i Japan.
Dette ser ihvertfall ut til å kunne bli et eventyr som har mye sprøtt å by på i kjent Ace Attorney stil :D

Håper bare det "collaborative deduction" systemet er noe bra og ikke bare en gimmick som Mood Matrix i Dual Destinies eller perceive i Apollo Justice, det føltes som de bare hadde de systemene med fordi de absolutt må ha noe nytt i hvert spill liksom.

Mer info kommer på Tokyo Gameshow senere i måneden.

Plz come out in europe!!!

Hva syne sdu om Holmes og Watsons look I The Great Ace Attorney?

Kilde og bilder: Kotaku
#spill #3ds #adventure #phoenixwright #aceattorney #sherlockholmes #watson #capcom #thegreat aceattorney

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar