hits

Ny Nintendo 3DS kunngjort + andre Nintendo Direct nyheterDa v ar den japanske nintendo direct sendingen over og den som trodde at det ikke kom noen store nyheter fordi den b are var for Japan må tro om igjen.
Det ble faktisk kunngjort en helt ny Nintendo 3DS.
New Nintendo 3DS heter den og kommer i både vanlig og XL størrelse.Den har nye forbedrede knapper, to ekstra lr og r knapper oppe på konsollen, bedre cpu, lengre batterilevetid og en ekstra analog "spake" som blant annet kan brukes til å styre kameraet i enkelte spill.
Forbedret 3d funksjon har den også slik at en nå ikke behøver å holde 3dsen helt i ro rett foran ansiktet.
Den minste utgaven  støtter også utskiftbare deksel ala iphone.

De SNES inspirerte knappene var jo bare herlige da :)
New 3DS XL får ikke fullt så fine knapper, de tar mer inspirasjon fra Gamecube kontrolleren.Som nevnt har New 3DS også en kraftigere cpu og den komemr også med en forbedret kjappere nettleser, nedlastigner fra nintendo eshop er også kjappere nå enn før.
New Nintendo 3DS kommer ut i oktober i Japan til ca samme pris som dagens 3ds modeler. Ingen dato for resten av verden er kunngjort enda.I en noe uventet vending kommer det også en port av wii jrpg spillet Xenoblade til new 3ds, men altså bare til New 3DS da spillet benytter seg av den kraftigere cpuen.
Litt merkelige greier, for spillet ser høvelig nedskalert ut selv der. Men det skal jo være et flott spill (selv harj eg det men knapt prøvd) så om dette får flere til å prøve det er det jo bare bra.

Lurer på om vi vil få se flere eksklusive New 3DS spill eller om dette bare blir en sjeldenhet. Tipper vel på sistnevnte.Shulk fra nettopp Xernoblade ble også kunngjort offisielt for Smash Bros 3DS/Wii U, men det visste vi jo fra før da :P

Merkelig at denne Nintendo directen bare var for Japan med såpass store kunngjøringer.
Kan det være et tegn på at den nye 3dsen ikke kommer ut her til lands på en god stund?

Må nok ha meg en slik ny 3ds ja, men spørsmålet blir om jeg skal ha en vanlig eller xl?
Har du tenkt å kjøpe New Nintendo 3DS?

Bilder: Kotaku, og Neogaf
#spill #nintendo #newnintendo3ds #3ds #nintendo3ds #xenoblade #smashbros #nintendodirect

6 kommentarer

nerdslife

29.08.2014 kl.18:06

Snes-knapper=) men har allerede 2 3ds'er..... så blir nok ikke noe slikt på meg

Santar

29.08.2014 kl.18:10

nerdslife: C'mon bare en til 3DS? :P

nerdslife

29.08.2014 kl.18:13

Såklart! Skal bare dra pengene ut av rompa mi først:p hadde jeg vært rik så;)

Santar

29.08.2014 kl.19:46

nerdslife: Hehe ja da hadde det jo vært enkelt :P Ikke vurdert å bare bytte inn de to andre?

nerdslife

29.08.2014 kl.20:32

Hm... hvor mye kan jeg få for de da tro? Men så er det liksom minner knyttet til hver konsoll. Har aldri i mitt liv solgt noe spillrelatert pga det.

Santar

29.08.2014 kl.20:43

nerdslife: Nei har aldri solgt en spillkonsoll selv, men tipper nå du vil kunne få nok til en ny en om du bytter dem inn på gamestop når den nye er ute. And remember, nye 3ds har utskfitbare deksler ;)
http://images.nintendolife.com/news/2014/08/nintendo_shows_off_38_kisekai_plate_changeable_covers_for_new_nintendo_3ds/attachment/1/630x.jpg

Skriv en ny kommentar