hits

Nyheter fra Sonys Gamescom PressekonferanseSony har nå hatt sin gamescom pressekonferanse hvor de kunngjorde en rekke nye spill.Vi fikk en ny trailer fra actionrollespillet Bloodborne som så virkelig flott og stemningsfylt ut. Dyster viktoriansk inspirert setting og det kan også se ut som kampsystemet er litt mer futt i enn de andre Souls spillene.Så fikk vi kunngjort et nytt PS4 eksklusivt spill, The Tomorrow Children er det nyeste spillet fra Pixeljunk utvikler Q Games.
Hva eksakt spillet er er ikke helt godt å si, ser ut som det er fokus på å samarbeide med en masse andre spillere i en blanding av minecraft og team baserte skytespill? Spesiell visuell stil, litt dukkeaktig og en sprø verden har spillet også, den virker noe øde eller kansskje bare spillet ikke er helt ferdig?Så ble førstepersonseventyrspillet The Vanishing of Ethan Carter. Spillet er på vei til pc, men kommer nå først på konsoll på PS4.
Ser ut som en utforsker et lite tettsted på landet, magi er med i bildet, spøkelser el no i den dur også og noe som kan minne om tidsreiser. Virket litt spenennde dette faktisk.Volume er et nytt fargerikt snikespill som tar en del inspirasjon fra de to første Metal Gear Solid spillene. Spillet foregår i fremtiden og er en slags retelling av robin Hood myten med spilleren som Robin Hood. Gameplayet minner meg en god del om de første metal gear solid spillene, ja. Jeg er ikke den største stealth fan så ikke helt sikker på dette her, men har jo ikke prøvd det.Hollowpoint er jeg litt uskker på eksakt hva er. Det ser ut som et fra siden skytespill litt i stil med Contra bare med flere spillere. Men enkelte ganger skjøt spillerne også inn i bakgrunnen selv om det først virket som spillet var sidescrolende.
Traileren snakker også om et taktisk element, men så lite av det i gameplayet.


PC ver.

Så ble det kunngjort at DayZ kommer til PS4.
Det jeg fikk mest med meg fra DayZ skaperen fra scenen var vel at han virkelig prøvde å forsikre pc spillerne om at PS4 versjonen ikke vil ta bort fokus fra den versjonen. En vet hvor sinte spillfans kan bli så spørs vel hvor mye det hjalp :P
Blir jo interessant å se om PS4 versjonen faktisk vil være mer ferdig for det pleies joikke å gis ut uferdige spill på konsoll.
Men samtidig er jeg neimen ikke helt sikker på om DayZ skaperne faktisk kan lage noe som er et polert og ferdig spill yet :PSå ble et nytt spill kunngjort, Hellblade er fra Heavenly Sword utvikler Ninja Theory og ser egentlig ut som det kan være en oppfølger til nettopp det spillet bare med et annet navn. Bare cgi trailer med en kvinnelig hovedperson med langt hår med et sverd. Likte egentlig ikke Heavenly Sword noe særlig, men det er jo lenge siden nå og DMC som de jo også utviklet var jo veldig bra så there's hope.Rime Så fikk vi en ny trailer fra det Zelda Wind Waker og Ico inspirerte Rime.
Ser virkelig flott ut, veldig fargerik og fin cel shadet v erden. Spillet virker som en litt mer ettertanksom og funderende versjona v Zleda når det kommer til stemning. Ikke fullt så oppløftende og lekende handling som Zelda, men det gir det jo også en egen stil noe som er bra. Kan bli morsomt dette. Rime kommer bare på PS4.Vi fikk også se en del indiespill i en kvikk montasje, romskip skytespillet Space Brawl og Pix the Cat som minnet litt om arkadespill ala pac man så morsomme utNoe som ser ut til å være et førstepersons horrorspill ved navn P.T. ble også vist, filmen viste mye horrorelementer som utforsking av mørke ganger i et mørklalgt hus og en kan vist laste ned en interaktiv teaser fra playstation network nå. Må vel ta å sjekke den ut.Så ble det kungnjort en stor oppdatering til selve PS4 konsollen, nememlig firmware 2.0.
Det er en nedlastbar oppdatering på vei senere i år som legger til en masse funksjoner som youyube opplasting og mere til.Den største nyheten er Share Play.
Med Share Play kan en streame over det en spiller til en venns ps4 over nettet, din venn kan så enten ta over og spille spillet sitedenfor deg eller om spillet har lokal flerspiller kan han hoppe inn som spiller nr 2.
La oss si at du spiller Diablo 3 på ps4 og en venn av deg har ikke spillet men har lyst til å spille med deg så kan du bare aktivere Share Play og vips så kan vennen din spille sammen med deg, så lenge en har ps plus.
Virker jo som en morsom funksjon dette, kunne vært morsomt å prøve ut.Så fikk vi se en ny trailer for det kommende ps4 eksklusive horrorspillet Until Dawn. 8 venner er strandet på det snøfylte fjellet, en styrer visst alle sammen?
Det en gjør påvirker handlingen og hvor mange som overlever natten er opp til deg. Virker som en har ganske stor innflytelse på spillets handling. Høres jo spennende ut. Stemningsmessig minenr spillet og den litt typiske friday the 13th horrorfilmer.
Kan jo bli morsomt dette, men hva gameplayet er er fremdeles usikkert da en ikke fikk noe klart inntryk av det i traileren.Det fargerike platformspillet Tearaway kommer til PS4 som Tearaway Unfolded.
Spillet er ikke bare en port av vita spillet men en ny versjon skreddersydd for ps4 kontrollerens funksjoner med nye omgivelser og funksjoner.
Kan jo bli litt morsomt dette, ser ut som en sjarmerende verden å utforske.Så ble det kunngjort et nytt spill fra Housemarque, utvikleren bak spill som Stardust HD og Dead Nation.
Alienation heter spillet og er et skytespill sett litt ovenifra hvor en er space marines som skal skyte aliens.
Masse grafiske effekter og et flerspillersystem som lar en enten spille på lag med eller foræde sine venner og skyte dem er det som skiller spillet ut.
Personlig syens jeg det lignet litt for mye på Dead Nation i sjanger, hadde håpet vi skulle få noe mer nytt fra Housemarque.Så ble det PS4 eksklusive online spillet Wild fra Rayman skaper Michel Ancel.
Spillet foregår for lenge lenge siden hvor en kan spille enten som mennesker eller alle slags dyr som finnes.
Spillet er et svært overlevelsespill hvor traileren viser mennesker jakte på dyr, snike seg inn på dem kamuflert i gjørme Rambo stil og svømme dypt undervann og utforske gamle ruiner.
Usikker på om det bar eer online, om det også kan spilles offline så det jo litt interessant ut.

Så dette var de mest interessante nyhetene fra Sonys Gamescom pressekofneranse.
Noe her du syntes virket spennende?

Trailere:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar