hits

Resident Evil Remake på veiI det nyeste nummeret av japanske Famitsu kan vi lese at en remake av Gamecube versjonen av det første Resident Evil spillet er på vei.
Spillet er på vei til PS4/PS3/Xbone/Xbox360/pc, men eksakt når det kommer ut er jeg litt usikker på, noen steder sier i november iår og andre steder 2015.
Og dette var stort sett den infoen vi har om spillet så langt.Dette var jo litt morsomt, jeg har jo spillet på gamecube og det er jo ingen ting galt med den versjonen, men er jo kjekt å få en skarpere versjon og hvem vet kanskje de forbedrer noen andre ting også?
Håper virkelig Capcom gjør en god jobb med dette og ikke bare kutter toppen og bunnen av 4:3 bildet for å få widescreen f.eks.Resident Evil på Gamecube er et av mine favorittspill, det har en uggen stemning, er skikkelig survival horror med lite ammo og skummle skapninger å passe seg for og storyen er ikke super crazy som de seneste spillene ble.
Anebefaler alle som ikke har spillt det og give it a go når det kommer ut.Håper bare det blir kommer ut på disc og ikke bare blir en digital utgivelse.
Så var spørsmålet til hvilken konsoll jeg skal ha det da :P

Noe du kunne tenke deg å prøve?

Alle bilder i artikkelen bortsett fra det øverste er fra Gamecube versjonen av spillet.

Kilde: Neogaf
bilde: Famitsu
#spill #ps3 #ps4 #pc #360 #xboxone #pc #capcom #residentevil #gamecube #remake #hdremaster #hd #survivalhorror #horror

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar