hits

What I've been playing - Weekend editionHar spillt litt Rogue Legacy på PS4 i det siste.Fått oppgradert mitt slott ganske mye nå.
Det er slik en får låst opp nye clases og oppgradert stats og annet snacks.
Fått låst opp en del nye classes som Shinobi og Litch og fått økt diverse stats en del også som hjelper godt på.
Jeg har også fått åpnet opp et par butikker for nytt utstyr og nye skills.Alt dette koster penger, en samler opp penger når en spiller spillet,, når en så dør får en bruke alle pengene en fikk på den omgangen. Men en må passe på å bruke opp alle pengene før en drar ut på det neste eventyret for denne fyren tar nemmelig alle du har til overs før du starter på et nytt eventyr.Har fått beseiret den første bossen nå omsider.
Måtte bare grinde litt før jeg gikk løs på ham, men da gikk han temmelig greit.Har nå begynt å utforske et nytt område i spillet, nemmelig skogen.
Godt med litt forandring i omgivelser og fiender etter å ha tilbragt en god stund i slottet.Det er en masse hememlige rom som kan dukke opp når en spiller, som dette sirkuset hvor en kan spille et lite minispill.


New personal record, now that is a lot of defeated enemies!

Gasnke morsomt spill, men it's no Spelunky, det føles litt hmm, lett? Ikke som i hvor vanskelig det er, men føles litt som karakteren og fiender i spillet ikke har så mye vekt. Føles ikke så tilfredstillende å bevege seg rundt i spillets verden på en måte.Liker det aspektet med Spelunky at en starter fra scratch hver eneste gang en spiller.
Rogue Legacy er litt mer tradisjonelt siden en hele tiden forbedrer sin enste karakter med å oppgradere slottet sitt mellom omganger.Testet også litt Spelunky på PS3 med PS4 kontrolleren bare for å se hvordan det blir å spille på PS4 og synes det funket ganske så bra. Men liker PS3 kontrolleren bedre, den er så lett og kompakt.

Hva har du spillt på i det siste?

Bilder: My PS4 og Google
#spill #blog #ps4 #ps3 #roguelike #spelunky #gouelegacy #rpg #platformer #idnie #2d

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar