hits

Mario Maker - Er dette et av nintendos nye spill på E3?Dette bildet som ser ut til å vise deler av nintendos område på spillmessen E3 har dukket opp på nettet.
På bildet kan vi se en banner for noe som heter Mario Maker.
Det kan virke som det dreier seg om en mapeditor (altså lag egne brett) til det første Super Mario Bros spillet.
Spillet kan se ut til å være på vei til Wii U da stylusen på bildet er fra demn konsollen.Hmm, en map editor til super mario bros?
Ikke akkurat det jeg hadde håpet på egentlig, og bare til det første super mario bros?
Vi har jo kunnet lage brett til så å si alle 3d Mario spill på pc i årevis nå så dette føles litt som nintendo nok en gang er langt på etterskudd.
Jeg har afktisk spillt et Mario spill på pc som tilfeldig genererer nye brett for en.Jeg er mye gladere i å spille spill enn å skulle lage brett til dem.
Også litt slapt at det bare ser ut til å være til det første super mario bros spillet, det får meg til å tenke at det er det eneste de tørr for ikke å miste salg til andre spill.
Hadde editoren f.eks vært til new super mario bros er de vel redde for salget av nye slike spill.Det de skulle gjort var å la denne editoren lage brett til et helt nytt Mario spill med en helt ny stil på grafikken, eller kanskje la en bruke elementer fra alle 2D Mario spillene.
Tenk om vi hadde kunnet blande Super Mario Bros 1 med Super Mario Bros 2, 3 og Super Mario World, med litt Super Mario Land 2 og, det hadde vært noe det!

Men jeg skal ikke være for negativ da, dette er jo tross alt nintendo så det er jo veldig mylig de klarer å lage denne editoren skikkelig god og med noen uventede morsomme muligheter på lur.
Og det er jo selvfølgelig en god mulighet for at dette er fake også da, er jo ikke vanlig at det lekker nintendo nyheter før E3. Får bare vente og se.

Hva håper du det dreier seg om? Har du lyst å lage brett til Super Mario Bros?

Bilder: Neogaf og Google
#spill #nintendo #wiiu #E3 #mariomaker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar