hits

Wasteland 2 har fått utgivelsesdato - Fallout seriens forfader kommer tilbake!Omsider har det kommende pc rollespillet Wasteland 2 fått utgivelsesdato.
Spillet kommer ut i slutten av august.Wasteland 2 er et rollespill satt til en post apocalyptisk verden (tenk Mad Max).
Spillets forgjenger var en av de store innflytelsene på den kjente rollespillserien Fallout og nå etter 26 år kommer endelig oppfølgeren.
Spillet har en stor verden å utforske og kampsystemet minner litt om de to første Fallout spillene med sitt turn baserte system. Spillet er sanntidsbasert mens en utforkser, men når en støter på fiender slår det over i turn basert.Utforsk et ødelagt Amerika, skrap sammen det du kan av resurser som våpen, mat, ammunisjon og mere til for å overleve i det store ødelandet. Spillet har også et dypt xp og levlingsystem og problemstillinger i spillet kan løses på flere forskjellieg måter avhengig av hvile karakterer en har med seg og hvordan en har levlet disse.Dette gleder jeg meg til!
Jeg er veldig glad i de to første Fallout spillene og dette ser jo ut til å bli noe som kan minne litt om dem, musikken og lydeffektene gir meg gode Fallout 1 og 2 vibes :)
Jeg backet Wasteland 2 på kickstarter for noen år siden da de samlet penger til utviklingen så nå er det bare å vente på august.

Diablo 3 reaper of souls på ps4 og nå Wasteland 2, august ser ut til å bli en knakende god spillmåned :)

Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer fra spillet:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar