hits

Ny info og filmer fra Watch DogsVi har også fått se litt mer gameplay fra det kommende hacking open world spillet Watch Dogs og fått litt mer ifno om de forskjellige flerspillermodusene.En ny litt morsom funksjon vi fikk vite om i dag er at en kan ta digitalt dop i spillet. Dette gir spilleren tilgang til andre sprøe moduser i spillet som f.eks en hvor en styrer en svær spider robot som kan klatre opp hus, hoppe og knuse alt mulig. Skikkelig over the top og crazy i motsetning til resten av spillet.
En aktiverer minispillet ved å sette inn en usb brikke med dopet i øret av alle ting.

Litt dumt at det liskom må være et dop, føles liskom litt feil når det er det, men virker jo litt morsomt med de sprøe modusene. Godt med variasjon i spillet.Jeg er som kjent ikke den største online spilleren, men det var faktisk en flerspillermodus som virket litt interessant.
Nemmelig en modus ved navn Tailing.

Her skal en skygge en annen spiller i hans enspiller spill.
For en selv ser en ut som spillets hovedperson, men for den andre spilleren fremstår en bare som en random npc og omvendt. Det morsomme er at spilleren som skygges aldri får noen beskjed om at en spiller er inne i hans enspiller spill, en kan faktisk klare skyggeoppdraget uten at den spilleren en skygger vet at en var der.

Ihvertfall ganske original modus, eller hva?

Video som viser de noen forskjellige flerspiller moduser:Video som viser spider roboten:

 

Watch Dogs kommer ut til pc, ps3, ps4, 360 og xbox one 27 mai. En Wii U versjon skal komme senere.

Kilde: Neogaf
Bilder: Youtube og cdon
#spill #pc #ps3 #360 #ps4 #xboxone #wiiu #watchdogs #ubifost #openworld

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar