hits

En rekke Japanske spill kommer til vesten på PS VITA

Sony har nå kunngjort at en rekke Japanske spill til VITA kommer ut her i vesten.Freedom Wars er et actionrollespill satt til en fremtid hvor forurensing har ødelagt jorden. Født inn i fangenskap må en kjempe for å redusere straffen sin med opptil 7 andre spillere.
Coop med opptil 7 andre spillere.
Blanding av action strategi og shooter gameplay.
Velg hvilken y du vil representere og gå opp i de globale rankene mens du slåss mot spillere fra andre byer og land.
Customize ditt utseende, class og våpen.Freedom Wars kommer ut i løpet av 2014.Oreshika: Tainted Bloodlines er en jrpg hvor en styrer en Japansk klan som har en forbannelse over seg som gjør at hvert medlem bare lever i to år. Ens mål er å lede klanen på deres oppdrag etter å heve forbannelsen og til å gjøre dette får en hjelp av guder inspirert av Japansk mytologi til å hjelpe hver nye generasjon av klanen til å bli sterkere enn den forrige.

Oreshika: Tainted Bloodlines har ikke fått noen spesifik utgivelsesdato enda.Soul Sacrifice Delta er en slags nesten oppfølger til det mørke og dystre action rollespillet Soul Sacrifice.
Spillet er en slags extended cut av det første spillet og har med en masse nytt som spells og nye twistede bosser basert på brødrene Grimms kjente eventyr.Spil Sacrifice Delta kommer ut 14 mai.Og til slutt har vi et spill som lekket på Gamestops nettsider.
Nemmelig Tales of Hearts R.
OG tja, det er et Tales of spill, med et actionbasert kampsystem som i de andre spillene i serien.

 

Tales of Hearts R har ikke fått noen spesifik utgivelsesdato enda.

Alltid hyggelig å se at flere Japanske spill kommer ut her i vesten. Må virkelig se å få skaffet meg en vita snart (kom igjen VITA 2000, se til å komme ut her da!).
Litt sprøtt at Soul Sacrifice Delta snart kommer ut og jeg har jo enda ikke fått prøvd origianlen som jeg har liggende i hylla :P

Oreshika: Tainted Bloodlines virker også interessant, veldig flott intro på det ihvertfall. Freedom Wars er jeg litt usikker på, minenr jo om Monster hunter, og de fleste spill som gjør det er langt fra like gode som netopp Monster Hunter.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Bilder: Google og Sony
#spill #vita #psvita #jrpg #soulsacrifice #freedomwars #action #online #Oreshika #sony

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar