hits

Siste spillkjøp: Professor Layton and The Curious Village + FørsteinntrykkEtter å ha spillt ut det fenomenale 3DS spillet Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney fikk jeg lyst til å gi Layton serien en ny sjangse.
Så jeg gikk litt berserk og bestillte alle de fire DS spillene :P

I går dukket det første spillet, Professor Layton and The Curious Village opp.Førsteinntrykket er at dette var ikke akkurat like bra som Layton vs Phoenix Wright nei. Det føles som de har lagt mye mindre arbeid med puzzlene. Har virker de mer som de bare er tatt ut fra en eller annen puzzlebok. Ikke har de fleste fint artwork eller noe som helst. Bare tøre problemstillinger. Ikke alle da, men flesteparten har vært slik. Og jaggu er de bra vriene til tider, og enkelte ganger er de høvelig dårlige med å forklare reglene og hva eksakt de er ute etter, bit annoying.Det har også vært veldig lite story i spilelt så langt. Her er det stort sett bare å vandre rundt utforske omgivelser og så puzzle, veksle noen ord med en person og så puzzle. Puzzle puzzle puzzle. I motsetning til Layton vs Phoenix Wright hvor det var en masse bra dialog og story overalt.Det er liksom ikke så mye når en komemr til et puzzle som dette her som får det til å føles som en er tilbake på skolebenken i en mattetime liksom.Puzzles som dete her er mye morsommere. Her er det liskom litt mer spill i det.

Litt forskjell på de to ovenfor og de her fra Layton vs Phoenix Wright:

Men så er jo dette også det aller første spillet i Layton serien, er jo veldig mulig de ikke har funnet formen helt når det kommer til polering av konseptet.

Jeg er jo også veldig tidlig i spillet så det er jo veldig mulig det blir mere story etterhvert, jeg håper ihvertfall det.
I'll keep at it!

Every puzzle has a solution ;)


Har du startet på noen nye spill i det siste?

Bilder: My iphone og Google
#spill #blog #layuton #level5 #nintendods #ds #puzzle #adventure #professorlayton #curiousbillage

6 kommentarer

nerdslife

11.04.2014 kl.23:37

Omtrent hva jeg følte da jeg spilte et layton spill for første gang. Rart at layton har mer fans her til lands enn wright.

Jeg startet på hakuoki. Så sovnet jeg. Otome spill er ikke min greie tydeligvis

Santar

12.04.2014 kl.00:19

nerdslife: Kan jo ha noe med at Layton spillene er veldig lettspillte. En klikker jo bare på ting og så kommer puzzlene. Phoenix Wright er litt mer å sette seg inn i.
Hehe, kjenner ikke til Hakuoki serien bortsett fra at de i likehet med Phoenix Wright er Visual Novel spill, kjekt at flere slike kommer hit ihvertfall.

nerdslife

12.04.2014 kl.08:05

Hakuoki er mye mer bok. Masse tekst, masse! Også kommer det en sjelden gang opp noen svaralternativer. Og det er alt du gjør. Vil si at Phoenix wright er mye mer spill enn Visual novel slikt sett.

Santar

12.04.2014 kl.09:44

nerdslife: Det finnes forskjellige typer visual novels. Phoenix Wright er en ADV Visual Novel, mens Hakuoki høres ut som en mer tradisjonell type. 999 er jo også mer lik en vanlig visual novel bare at det jo har med puzzle rooms.
Men er enig i at ADV typen er absolutt best da, der er det som du sier mer spill.

nerdslife

12.04.2014 kl.21:12

Da lærte jeg noe nytt:) jeg syns faktisk 999 var i grenseland for hva jeg tålte, men historien her var spennende=)

Santar

12.04.2014 kl.21:21

nerdslife: Hadde ikke 999 hatt den gode historien og puzzle rooms spørs det om det hadde vært noe ja enig der.

Skriv en ny kommentar