hits

Super Smash Bros kommer i år (sorta) og andre nyheter fra spilletDa var Smash Bros Direct livestreamen over.
Vi fikk en del nyheter her gitt.
Den viktigste først, spillet kommer ut først på 3ds, nemmelig til sommeren.
Wii U versjonen må vi vente litt lengre på da den ikke kommer før neste vinter, som en jo må huske på strekker seg godt inn i 2015.Vi fikk også vite at spillet har online på begge konsollene, denne er delt i to.
For Fun
er bare for morro skyld hvor en som før kan stille inn på alt mulig og bvelge nesten alle banene og det bare er seirer som blir lagret.
Og For Glory  hvor en ikke kan stille inn på noen ting og bare spille på final destination versjoner av alle baner, her blir både tap og seire lagret.

En eksklusiv eventyrmodus på 3ds ble også kunngjort, her utforsker en store baner på jakt etter items i korte fem minutters snutter.

En del nye karakterer ble også avslørt.Sheik og Zero Suit Samus er nå helt egne karakterer.To nye Pokemon dukker også op som egne spillbare karakterer nemmelig Greninjaog Charizard.Ja og Yoshi er også tilbake da ifall du fryktet at han kom til å bli utelatt :P

Flott at vi ihvertfall får et av spillene ganske snart, vel okei sommeren varer jo teknisk sett helt til 21 september da så kan jo bli en stund til det og, men ihvertfall nærmere enn neste vinter.
Nå får nok nintendo ihvertfall gasnke mange flere som kjøper begge versjonene av spillet tenker jeg hehe.

Så alt i alt en god smash direct selv om jeg ikke ble akkurat henrykt over noen av de nye karakterene.
Hvor ble det av Phoenix Wright og Professory Layton?

Hva synes du om nyhetene på smash direct?

Bilder: Kotaku
#spill #nintendo #nintendo3ds #3ds #wiiu #nintendowiiu #pokemon #sheik #zelda #pokemon #supersmashbros #smashbros

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar