hits

Professor Layton vs Phoenix Wright - The story continues as DLC!Tro det eller ei men Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Atorney var ikke helt over.
Spillet har nemmelig små mmi episoder og nytt artwork med kommentarer fra utviklerne som gratis nedlastbart innhold.

Mini episodene finner sted ett år etter spillets hovedhistorie og gir oss et gjensyn med de forskjellige karakterene i tilegg til nye puzzles.
De er ikke særlig lange ,kanskje 15 -20 min, men det er jo fremdeles morsomt med litt mer.
Tonen er også litt løsere enn i hovedspillet og karakterene break the fourth wall en del (de snakker direkte til spilleren) noe som er ganske morsomt til tider.Det vil komme ut nytt nedlastbart innhold hver uke fram til starten av september.
Det v il være til sammen 12 mini epsisoder, hvor mye artwork vites ikke.

Er jo veldig flott med nytt gratis innhold, men kunne de ikke bare hatt dette på selve spillbriken siden alt jo er ferdig utviklet siden det jo opprinnelig ble laget til den japanske versjonen av spillet som jo kom ut i 2012?
Føles liksom litt tryggere å ha alt på spillbrikken, da vet en liksom at en alltid vil kunne spille det uasnettt om nintendo slår av online på 3ds.Hmm, lurer på om jeg skal spille de resterende story episodene etterhvert som de kommer ut eller om jeg venter til alle er kommet slik at det blir litt mere å bite i?

Bilder: My 3DS og Google
#spill #dlc #professorlayton #layton #phoenixwright #aceattorney #artwork #3ds #nintendo3ds #nintendo #capcom #level5

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar