hits

Ukens interessante spillutgivelser: The Devil's Attorney at seaDenne uken har vi faktisk hele tre interessante spillutgivelser å se fram til.

På tirsdag har vi to utgivelser.Først har vi Diablo 3 Reaper of Souls, utvidelsen til pc action rollespillet Diablo 3 som kom ut i 2012.
I Reaper of Souls får vi en ny spillbar karakter, ridderen The Crusader som fokuserer på nærkamp og defansive angrep, en ny akt med fortsettelse på historien i spillet, en ny åpen fri modus kalt adventure mode hvor spillet genererer quests og bounties for spilleren og en masse annet nytt.Samme dag kommer Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 (pc, ps3, 360), som er del to av utvidelsen til spillet skyte eventyrspillet Bioshock Infinite.
Her kommer altså fortsettelsen på utvidelsen som er satt til undervannsbyen Rapture fra det første Bioshock spillet.Og så på fredag kommer endelig Professory Layton vs Ace Attorney. Eventyr, puzzlespillet til nintendo 3ds som er en crossover mellom spillseriene Professor Layton og Phoenix Wright Ace Attorney.
Her møtes de to karakterene i en mystisk magisk verden hvor de må hjelpe en jente som er beskyld for å være en heks. Mange av de gode gamle karakterene fra spillseriene dukker opp og hovedmann bak spillet er Phoenix Wright skape rShu Takumi.

Dette kommer til å bli en flott spilluke gitt.
Jeg er ikke helt 100% om det blir kjøp av Reaper of Souls siden jeg jo virkelig ikke liker online only spill og venter på ps4 versjonen, men kan være jeg går for det bare for å sjekke de nye modusene ut i påvente av ps4 utgivelsen. Spent på Adventure mode og de nye tilfeldig genererte dungeons en kan finne der.

Burial at Sea episode 2 har jeg sett fram til helt siden utvidelsene til Bioshock Infinite ble kunngjort. Jeg har nemmelig ventet med å spille episode 1 til nr 2 kommer ut så jeg slipper den lange ventetiden mellom kapitlene. Men nå når episode 2 endelig kommer ut er det jo på tide å få spillt negge episodene. Spent på historien her.

Gleder meg kjempe til Layton vs Phoenix Wright gitt, har ventet på det spillet i årevis nå. Det er bare noe med spillet som gjør at jeg synes det virker langt bedre enn Ace Attorney Dual Destinies, som ikke føltes som en helt ekte del av serien for meg. Spent på hvordan spillet vil føles siden det jo tross alt er en crossover. Skal bli så morsomt å møte "ekte" Phoexnix og Maya igjen. Spillet skal jo få 12 gratis små nedlastbare utvidelser også, lurer på hva det kan dreie seg om?

Hva synes du om denne ukes spillutgivelser? Noen av disse du har lyst på?

Bilde: Photoshop
Originailbilder: Google
#spill #pc #ps3 #360 #3ds #nintendo3ds #aceattorney #professorlayton #phoenixwright #maya #reaperofsouls #diablo3 #expansion #d3x #bioshock #bioshockinfinite #burialatsea #dlc

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar